úterý 21. března 2017

Tuhý vosk na auto

Tuhé neboli tvrdé vosky jsou nejběžnější variantou pro voskování auta. Bývají ve formě tuhé pasty, která se ručně nanáší na lak auta pomocí aplikátoru. Dodají laku hluboký lesk, odpuzují vodu i nečistoty a ochrání lak po dobu mnoha měsíců.


Doba, po kterou bude vosk lak vašeho auta chránit i jeho typické vlastnosti záleží zejména na složení a typu. Tuhé vosky jsou výbornou volbou pro většinu uživatelů, kteří chtějí dopřát svému auto kvalitní ochranu laku.

Snadno se nanáší, rozlešťují a vynikají velmi malou spotřebou. Vybrat si můžete z velkého množství druhů. Výsledný efekt navoskování tekutým voskem NERTA je totožný s tuhým voskem. Rozdíl je pouze ve výdrži vosku. Tekutý vosk se na karoserii nanáší ideálně po každém umytí vozidla, kdežto tuhý vosk jednou za několik měsíců.


Práce s tuhými vosky je však celkem fyzicky náročná činnost, málo koho baví a navíc nejsou. Pracujeme s celou řadou syntetických i přírodních vosků. Toto je jeden z cca 20-ti vosků z naší nabídky.

Jedná se o japonského výrobce velmi kvalitního vosku z dlouholetou tradicí. Vosk v balení s tromi penovými aplikátormi určenými na nanášanie vosku. Tento výnimočný, leštiaci vosk na auto sa stal víťazom v mnohých súťažiach a využívajú ho tí najväčší profesionáli. Vosky na auto na sklade dokážeme doručiť už v deň objednávky! Doručujeme aj počas víkendu.


AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste.


Plne syntetický vosk na báze PTFE. VIDEO) 2€ 3€ Množ. Novinky Akcia Odporúčame. SOFTExtreme Gloss „The Kiwami” Wax Dark. Najvyšší možný lesk s efektom mokrého vzhľadu.


Karnaubský vosk na auto. Jedná o prémiové přírodní vosky vyráběné z brazilské palmy Copernicia Cerifera. Pokud hledáte nekompromisní kvalitu pro svého čtyřkolého miláčka, je karnaubský vosk ideální volbou.

O lak se bát nemusíte, nepoškrábe se. L vody do kýble a pomocí utěrky smyjte bahno. Ukázka vosku na autě , půlka automobilu navoskovaná a druhá bez vosku.


Kvalitní vosk a jeho kvalitní příprava (příprava povrchu) dlouhodobě chrání karoserii auta a pomáhá Vám. Povýšili jsme čistý syntetický vosk. Mrkněte na nejlepší vosky na auto , které rozzáří vašeho plechového miláčka a ochrání ho proti sluníčku a stárnutí. Nanesete je lehce během chvilky.


Auto Finesse Mint Rims Wheel Wax 1g - tuhý vosk na kola. Velmi kvalitní tuhý vosk na perfektní ošetření kol. Efektivně odvádí vodu i nečistoty. Ideální i na zimní provoz.


Ochrana na - měsíce. Nano tekutý vosk na auto NanoWax s extrémne silnou ochrannou nano vrstvou. Renovuje lak, zvýši lesk, chráni pred nečistotami, vodou, mastnotou, hmyzom.


Tým uľahčuje následné čistenie bez vysokej mechanickej námahy. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Tuhý vosk s obsahem přírodní karnauby. Perfektní ochrana, odpuzování vody i podpora lesku je přesně to, co od tohoto vosku můžete očekávat. Přírodní karnauba a ochranné polymery - klíč k ochraně.


Tenhle tuhý vosk toho má hodně co nabídnout, za relativně dobrý peníz (nenechte se zmást, Meguiars je totiž prémiová značka - něco jako Mercedes nebo BMW mezi automobily).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky