úterý 1. listopadu 2016

Pračka beko nenapouští vodu

Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli nemáte někdo zkušenost s tím, že pračka nenapouští vodu. Když ji zapnu, začne vypouštět, ale už nenapouští a vyblikne na mě červená kontrolka-jakože, s tím něco je, třeba za půl dne se zase rozjede, ale bohužel už ji od včera přemlouvám a nic. Filtr už jsme čistili, tak nevím, co by tomu mohlo být Je sobota, takže mi ji nikdo. Na prádle i po vyprání zůstávají skvrny, pračka je během praní úplně studená nebo přeruší program v půlce praní.


Všechny tyto indicie ukazují na to, že pračka neohřívá vodu.

Náš tip: Někdy myčka nenapouští vodu také kvůli malému tlaku ve vodním řadu nebo skřípnuté přívodní hadici. Program skončil, ale vaše nádobí je stále špinavé, mokré a studené? Pak vám nefunguje ohřev vody. Obě součástky seženete za. Na vině bývá nejčastěji topné těleso nebo relé.


Beko je možné stáhnout na stránkách výrobce, ale protože ne vždy tak tomu je, máte možnost prohlédnout si naši databázi návodů pro automatické pračky značky Beko , které spadají pod kategorii Velké domácí spotřebiče - Automatické pračky. Do myčky nádobí se asi nenapouští voda, protože myčka odsaje a pak, když se má napouštět, tak chvíli normálně hučí, asi po tu dobu, co se má napustit vodou a pak ztichne a vteřiny se zastaví - program se zastaví. Při posledním praní mi pračka nevyždímala prádlo.

Vyčistil jsem filtr a hadici a nic. Dokonce přestala také napouštět vodu ! Take nam mycka BEKO hlasi chybu E0 hadici a filtr uz manzel zkontrovoval, tam problem neni. Nevite, co to muze byt za zavadu a kolik stoji oprava? V zaruce uz neni a vzhledem k porizovaci cene vaham, zda volat servis nebo rovnou objednat novou mycku. Nová dovezená pračka beko nenapouští vodu voda v bytě teče, kohout jsem dala do pozice polovina abych vyloučila mýlku v uzavření vody a pračka ani tuk.


Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší. Myčka BEKO nenapouští vodu. Zapnu program, ale myčka nenapouští vodu , místo toho, jako by neustále odčerpávala vodu , která tam ale není. Vyresetoval jsem a žádná změna.


Co s tím, věděl by někdo? Díky za tipy a rady, případně i návody. Pokud je stará, tak tam tu vodu prozatím dopusťte přes otvor na prášek. Může to být i zanesený přívo nebo přivřený ventil, nebo porucha pračky, nejprve zkontrolujte, že voda jde v pořádku až k pračce, pokud ano poptejte se v servise na cenu opravy, většinou se vyplatí koupit pračku novou.


Práčka Whirpool AWE 63- nenápúšťa vodu. Nova umyvacka Whirlpool ADG82-nenapusta.

Pračka nenapouští vodu - Diskuse - eMimino. Diskuse › Domácí spotřebičeV pamätiPodobnéPreložiť túto stránku15. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Mám myčku Bosch a od poloviny týdne mě při zapnutí programu jen jako by prskne vodu a pak začne hučet,ale voda do ní neteče.


Když se to stalo poprve,tak nakonec si myčka dala říct a spustila,ale další den už ani ťuk. Ale je pro mě divné,že by měla signalizovat poruchu nějakým číslem,ale to nedělá. Prostě poruchu nesignalizuje,ale vodu nenapouští.


Má už cca let za sebou, používaná docela hodně. Napustí vodu , a pak už nic, čas na displeji se zastaví. Když ji vypnu a po pár minutách zapnu, tak se čas změní na 0:0 vypustí vodu a po nějaké době napíše END a odjistí dvířka.


Existuje pračka , která by se mi vešla pod kuchyňskou linku s rozměry max. Zároveň požaduji, aby vyprala alespoň kg prádla. Nebo: Zkontrolujte, zda je otevřený přívod vody nebo zda nedochází k přerušením v dodávce vody.


Nad °C sa prejaví až účinnosť bielidiel. Ak využívate programy vysokej teploty, navyše škodíte aj vašej práčke, pretože so stúpajúcou teplotou sa usádza do útrob práčky aj väčšie množstvo vodného kameňa, ak máte tvrdú vodu nehovoriac.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky