pondělí 31. října 2016

Barvy omítek domů

Tónujeme barvy , laky, lazury, oleje a omítky. Vodouředitelné i syntetické materiály. Malířské, fasádní, na dřevo, na železo a další. To vše na univerzálních tónovacích systémech Multicolor, Jub a Dulux.


Barvy omítek domů

Dále tónujeme lazury, laky a oleje na systémech Sokrates a Basf. Celkem můžete vybírat z několika tisíců odstínů. Zateplovaní systémy výrobců HET a JUB mají certifikáty odpovídající evropským normám. Pro povrchovou úpravu soklů máme širokou nabídku mozaikových omítek , které mícháme na počkání. Velkým problémem mnoha rodinných domů je vzlínající vlhkost skrz porušenou vodorovnou izolaci.


Přípravky v našem sortimentu. Tmavší fasádní barvy se doporučují použít jen jako drobná dekorace pro finální úpravu vzhledu a stylu domu, ideálně ne více než na pokrytí plochy fasády. Při výběru by se nemělo zapomenout ani na paropropustnost fasádní barvy.


Rodinná společnost SVK Barvy s. Distribuce probíhá přímou cestou, jsme proto schopni dosáhnout příznivé ceny v kombinaci s vynikající kvalitou produktů. Disponujeme tónovacím centrem s možností tónování do. Fasádní barvy a omítky PRIMALEX: Primalex omítkový základ - akrylát. Primalex AKRYLÁTOVÝ OMÍTKOVÝ ZÁKLAD (dříve OZ1) je vodou ředitelná nátěrová hmota určená k základnímu nátěru podkladů před nanášením Primalex AKRYLÁTOVÝCH OMÍTEK. Je univerzální pro všechny báze a obarvitelný v tónovacích automatech.


Kvalita je podložena spokojenými zákazníky z řad profesionálů i soukromých stavebníků. O dlouhodobé kvalitě svědčí i mnoho ocenění od odborných porot, oborových i státních institucí. Na český trh bylo dodáno 6. Po provedení vizualizací si představenstvo vybralo variantu dle bodu 2. Přestože bude styl fasády. Zůstaňte s námi v kontaktu a přihlaste se k odběru newsletteru!


Barvy omítek domů

Budeme Vás informovat o novinkách, tipech a radách pro stavbu a námi připravovaných akcích, na které Vám rádi zašleme vstupenky. Během této doby jsme se specialiovali zejména na tónování širokého sortimentu barev, omítek a laků. Stali jsme se partnerem takových firem jako je Barvy -Laky Hostivař, Jub a Caparol.


Zaměřovali jsme se také na poskytnutí plného servisu našim zákazníkům při aplikaci nátěrových hmot. Proto jsme rozšířili naše řady o. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zabýváme se prodejem nátěrových hmot a laků.


Barvy omítek domů

Nabízíme míchání syntetických, vodou ředitelných, lazurovacích, fasádních, interiérových barev nebo probarvených omítek. Nechte si namíchat barvu přesně podle svých představ! Více jak milion odstínů.


Namícháme vám i barvy přesně podle vašich potřeb. Stačí si jen přinést vzorek odstínu a náš stroj vám namíchá totožnou barvu. Pokud si vyberete z našeho vzorníku barev, tak vám dokážeme namíchat barvu on-line s doručením přímo domů. Pastovité akrylátové omítky dobře odolávají nepříznivým povětrnostním vlivům. Jedná se o vysoce jakostní tónovatelné barvy , které nabízí různé vlastnosti v podobě vysoké kryvost, odolnosti vůči povětrnostním vlivům, vodoodpudivosti či paropropustnosti.


Barvy omítek domů

Akrylátové fasádní omítky vykazují značnou paropropustnost, jsou vhodné zejména pro aplikaci na kontaktní zateplovací systémy. Co je Cemix Color Plan. Nikdy nebylo snazší vytvořit návrh fasády vlastního domu jen tak pro zábavu, podělit se o radost ze svého díla s přáteli na sociálních sítích a nebo rovnou, prostým kliknutím, přikročit k jeho realizaci s technickou podporou odborníků. V tomto dílu seriálu Svépomocí ŽIVĚ se věnujeme nanášení omítky na zateplenou fasádu.


Kromě bílé provádíme aplikaci také mozaikové omítky ve spodní části dom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky