pátek 7. října 2016

Elektrický zubní kartáček pro děti ano či ne

Elektrický zubní kartáček a děti. Mnoho rodičů zajímá otázka, zda je pro jejich děťátko vhodné zakoupit elektrický zubní kartáček nebo ne. Je pravda, že se právě kvůli ní nenaučí správně si čistit zoubky?


No, já se na to ptala zubní hygienistky (a opravdu jí věřím, je třída ve svém oboru) a ta mi pro dceru (roku) naopak elektrický zubní kartáček doporučila. Ona ale doporučuje (i pro dospělé) tzv.

Rodiče chtějí, aby si děti čistily zoubky pořádně. Ale naučit děti správným návykům nebylo vždy úplně snadné. Jak dlouho je potřeba nabíjet.


Oral-B Dje elektrický zubní kartáček určený pro děti. Sehnat jej lze s motivem princezny a aut, je vhodný tedy pro děvčata i chlapce. Jde o alternativu určenou pro děti od tří let.


S tímto kartáčkem nemusí mít děti perfektně zvládnutou techniku čištění a zuby budou mít přesto čisté, kartáček zoubky svými kmity.

Možná i Vy stojíte před rozhodnutím, jestli si pořídit elektrický zubní kartáček nebo zůstat u klasického manuálního zubního kartáčku. Názory zubních lékařů i dentálních hygienistek se liší, a proto jsme se rozhodli rozdílnými názory prokousat, abyste se byli schopní lépe rozhodnout a vybrat si, která metoda čištění zubů bude právě pro Vás lepší. Kartáček pro děti má menší rukojeť, hlavičku a jemnější vlákna, která nedráždí dásně. Jednotlivé dětské kartáčky na zuby se liší podle věku, kdy jsou pro děti vhodné. Asi od deseti let mohou děti přejít na klasické zubní kartáčky pro dospělé.


Jsou vhodné také pro osoby s citlivými dásněmi a děti. Dětský elektrický kartáček navíc díky hravým aplikacím v tabletu či telefonu funguje jako skvělý motivátor a vede děti k pravidelné a správné ústní hygieně. Jak vybrat elektrický zubní kartáček ? Ano , s takovými problémy se opravdu nejčastěji setkávám u pacientů, kteří používají (nebo používali dlouhodobě v minulosti) elektrický rotační kartáček. Tento stav je už bohužel nevratný, ale pokud pacient začne používat měkký kartáček a správnou techniku čištění, nebude se stav zhoršovat. Clean, Gum Care a White, technologie BrushSync - automatické upozornění na potřebu výměny hlavice, časovače QuadPacer a Smartimer, balení obsahuje: kartáčky ProtectiveClean, 2. Na úvod prozraďme, že tento elektrický zubní kartáček garantuje pětici čistících režimů, které se soustředí na zuby a dásně.


Každá funkce ručí za šetrné vyčištění, které do několika týdnů poznáte. Samozřejmostí je dvouminutový časovač upozorňující na správnou dobu čištění. Kartáček vyměňte, jakmile se vlákna začnou v některé jeho části třepit.

Roztřepený kartáček je jednak méně účinný, ale stává se také zásobárnou pro bakterie. Jde o rotační kartáček s extra jemnými štětinkami. V balení naleznete nabíjecí stojan a čistící hlavu s pohádkovým motivem. Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací.


Dětský denní elektrický zubní kartáček Braun DBattery kids je speciálně vyvinut pro děti od let. Zajistí efektivní čištění zubů, mezi zuby i podél dásní. Jedná se o první a skutečný zvukový kartáček navržen pro použití ve věku od 3. Zubní náhradě (ale i rovnátkům) je třeba věnovat minimálně stejnou - ne -li větší - péči, než stálým zubům.


Tato sada od švýcarské společnosti Curaprox obsahuje vše potřebné pro kvalitní péči o zubní protézy a rovnátka. Celá sada je navíc dodávána v praktické kosmetické taštičce - vše je tak na. A asi bude lepší, když se dítě naučí vyčistit si samo alespoň nějak než nijak. Máme je úplně celá rodina, teď už i malí kluci.


Vyčistí opravdu úžasně. Mezi zuby, poslední zub zezadu, protože záleží, jak kartáček vytočíte, jakoby postavíte na hranu. Někdo kdysi psal, že se nemůže dostat mezi zuby.


Vytočený na hranu, se dostane. Trh je plný elektrických zubních kartáčků, avšak ne všechny plní svoji funkci čistění dobře. Prodejci elektrických spotřebičů vám ochotně prodají vše, co vypadá jako kartáček.


Přitom přiliš nerozumí rozdílům mezi jednotlivými modely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky