středa 5. října 2016

Krouhac zeli

Tento dřevěný krouhač na zelí má břity a je vhodným pomocníkem na krouhání domácího zelí, které je hotové během několika minut. Nůž je na krouhání zelí klasikou, ale krouhac zeli vám práci více než usnadní. S jeho pomocí zpracujete zelí bezezbytku a zbytečného odpadu. Vybrat si můžete modely se dvěma nebo třemi břity. S krouhačem máte hotovo hned.


Na krouhání je potřeba zvolit vhodnou odrůdu. Krouhač zelí břity s rámem. Naučte se, na co si dávat pozor při výběru zelí a jak ho jednoduše nakrouhat. Potřebujete pouze zelí, nůž a prkénko.


A pokud chcete vědět, jak zdravě jíst a. Ja toto zeli ubijim jeste pred nalozenim. Smicham se soli a kminem (koprova seminka tady na Hawaii nesezenu), utlucu v mise zulovou palici do stavnata a natlacim do sklenic. Vypustena stava jde nahoru, tak se to nemusi dolevat a navic je delka kysnuti zkracena tim, ze je zeli pomlacene a zmekle.


Jinak ale super recept a Hawaiiani se muzou. Nepostradatelná pomůcka pro všechny zahrádkáře a milovníky krouhaného zelí na všechny způsoby. Na kruhadle Jizeran rychle a bezpečně nakrouháte i poměrně velké množství zelných hlávek a přípravy vaření či konzervování mohou začít. Vše o pořadu Vychytávky Ládi Hrušky najdete zde! Chcete být zdraví a krásní?


Mlsejte syrové nebo kysané zelí! Je totiž podzimní vitamínovou bombou! Je dobré na ledviny a játra, napomáhá vylučování odpadních látek a dělá dobře diabetikům. V katalogu nemáme podrobnější informace o krouhac zeli. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Je výborným pomocníkem na krouhání domácího zelí, které je hotové během několika minut. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nepoužíváme škodlivá chemická hnojiva a pesticidy. Zeleninu co vypěstujeme, prodáváme ve vlastní prodejně. Po mnoha zkušenostech a pokusů nakrouhat doma zelí různými mechanizmy,jsem nakonec zůstal u ruční práce.


Velký kvalitní a ostrý nůž dobré prkénko a krájím,kg zelí jsem nakrájel za dvě hodiny,zelí je na jemné nudličky a nemá chybu. Poslední várku jsem trochu přesolil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky