pondělí 3. října 2016

Bazar rybářských prutů

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Popis: Prodám 2ks rybářských prutů - Selior , Pruty jsou ve špičkovém stavu.


Sportovní rybolov od profesionálních rybářů. Inzerát Set rybářských prutů v okrese Ostrava-město, cena 699Kč, od bazarymesec na Sbazar.

Vše plně funkční, v pěkném a dobrém stavu, v pouzdře, viz fotografie. Rybářský bazar a použité rybářské potřeby. Právě jste v rubrice bazar rybářských potřeb. Odkazy na další rubriky a kategorie naleznete v menu na pravé straně.


Volně přístupný bazar rybářských potřeb. Končím s rybařinou, prodávám všechny vláčáky: 1. Inzerát DRŽÁKY RYBÁŘSKÝCH PRUTU v okrese Chrudim, cena 200Kč, od KARLIK na Sbazar. Kategorie Rybaření - bazar.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


V našem Bazárku pro rybáře můžete nabídnou všechny rybářské potřeby a pomůcky, které jsou ovšem funkční a nepoškozené. Náš bazar není určený primárně pro běžný komerční prodej, má spíše sloužit a pomáhat těm, co se potřebují zbavit, nebo naopak lacino koupit nějaké to použité rybářské vybavení. Doufáme, že se brzy naučíte tuto sekci hojně.


Inzerce a bazar rybářských potřeb. Lahůdka pro fandy rybaření. Provádím opravy rybářských prutů všeho druhu.


Větší množství, čistého olova k odlévání a výrobě střeliva, závaží, rybářských olůvek, figurek a podobných výrobků. Prodám dvouplášťový člun z hliníkové slitiny d. Dále prodám ks rybářských prutů FOX Warrior S, 2. Kč za oba, prodám za 3. Opravna rybářských potřeb značky Tica, Praha 3. Opravy lodních elektromotorů, Praha 5. Pavel Lenc, Žďár nad Sázavou. Prodám velké množství rybářských prutů ze zavřené opravny prutů.

Od každého něco sumcařina kapřařina vláčka,více info po telefonu. Vyhledávač nejlevnějších rybářských potřeb Vám umožní snadnou, přehlednou a rychlou orientaci ve vyhledávání rybářských prutů , navijáků a všech potřebných rybářských potřeb pro všechny rybáře a milovníky rybolovu. Bazar rybářských potřeb, rybářské pruty, navijáky, prodám, na prodej Bazar rybářských potřeb v sekci sportovní bazar.


Vložte inzerát do inzerce zdarma, inzerujte rybářské potřeby. Rybáři náš e-shop je plně v provozu! Intex Mariner je pro dospělé osoby s celkovou nosností 5kg.


Pevná podlážka, dva držáky rybářských prutů , nafukovací sedáky, pouzdro na nářadí na dně lodi - odkládací kapsa, pouzdro na baterii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky