pondělí 10. října 2016

Apartmány novákovi

Apartmány Novákovi is located in the little village of Lubno, 9. Při jiném počtu se lze samozřejmě dohodnout. It offers you stylish studios with a fully equipped kitchenette, a private terrace and free Wi-Fi. Parkovat můžete bez obav o svůj autmobil přímo na oploceném parkovišti před apartmány.


Nacházíme se nejen v centru dění pro milovníky zimních sportů. Místo je ideální pro horskou pěší turistiku, cykloturistiku, procházky lesem i různé zimní sporty. ViaMichelin and its partners allow you to book the hotel, bed and breakfast or apartment of your choice in just a few clicks. On our website you will also find MICHELIN restaurants or MICHELIN-starred tourist sites near your hotel, as well as MICHELIN.


Nabízí ubytování v apartmánech až pro osob, zahradu s grilem, dětské hřiště a letní venkovní bazén. Najdete v nich sociální zařízení se sprchovým koutem, TV, kuchyňský kout vybavený vařičem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí. Read the Information and Reviews from this fabulous BB. Check the Availability and Book instantly without reservation costs.


Book Apartmany Novakovi, Kraliky on Tripadvisor: See traveler reviews, candid photos, and great deals for Apartmany Novakovi at Tripadvisor. Apartmán k pronájmu: kapacita až osob - ložnice. Provoz: léto, zima, víkendové pobyty. Více zjistíte na portále DoPenzionu. Dolní Morava v blízkosti lyžařských sjezdovek a turistických stezek, využití celoroční.


Chlívek Vybavení celého apartmánu je situováno do počátku 20. Bez prostředníka a bez provizí. Telefonická objednávková služba.


Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Díky své poloze mohou být výchozím bodem pro horskou pěší turistiku, cykloturistiku, procházky lesem, lyžování a další aktivity v resortu Dolní Morava. Tretí apartmán má kapacitu lôžka a. Ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi nebo skupinku známých lidí. Nabízí stylová studia s dobře vybaveným kuchyňským koutem, terasou a Wi-Fi zdarma.


Na místě je k dispozici tenisový kurt. Hosté mohou na místě parkovat zdarma a. Třetí apartmán má kapacitu lůžek a. You can choose from single, double and multiple-bedded rooms. Wireless internet connection is available free of charge.


Accommodated guests can use guarded parking free of charge. Jedinečné interiéry, domácí atmosféra, perfektní zázemí. Puteti beneficia de parcare gratuita. Rezervace ubytování za nejnižší ceny. Užijete si soukromí moderních apartmánů jen 300.


Host je ubytován v kompletně vybaveném stylovém apartmánu. Celková kapacit objektu je lůžek. Nabízíme ubytování v nových apartmánech v Dolní Moravě v blízkosti lyžařského areálu a přírodní rezervace Kralický Sněžník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky