úterý 4. října 2016

Tescoma triumph

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným sendvičovým dnem a masivními celonerezovými úchyty. Sklonerezové poklice s otvorem pro páru umožňují dokonalou kontrolu vaření. Made of high-grade stainless steel, provided with an extra thick sandwich bottom and solid all-stainless steel grips.


Produkty z linie najdete v těchto kategoriích. Skladem Sada nádobí TRIUMPH , dílů. A szett darab, kiváló minőségű rozsdamentes acél edényt tartalmaz.

Vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vybavená extra silným sendvičovým dnom a masívnymi celonerezovými úchytkami. Kvalitní kuchyňské nádobí je základ každé domácnosti. Prvotřídní materiály, nadčasový design, spousta užitečných funkcí a prodloužená záruka – to vše reprezentuje nádobí ryze české značky TESCOMA. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Nakupujte přímo od výrobce.


Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Konyha elrendezése és takarítása.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Tányérok, bögrék, kis tálak és tálak.


Fűszertartók és fűszerőrlők. Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök. Co by měla obsahovat dobrá sada nádobí? Několik základních hrnců, kastrolů a rendlík. Sady pak lze rozšířit o další kousky podle toho, jaká kuchyně vás nejvíce oslovuje.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Indukční, Mytí v myčce. Každý měsíc přinášíme nové nápady nejen do kuchyně! Prohlédněte si svěží vychytávky, chytrá řešení a inovace, které přijdou vhod. Dopřejte si originální kulinářské i gurmánské zážitky s kuchyňskými pomocníky TESCOMA.


Varná nádoba so sendvičovým dnom, zberný hrniec s vypúšťacou hadičkou, perforovaný hrniec na preparovanie ovocia,. Skladové zásoby produktu. Tescoma Sada nádobí TRIUMPH , dílů.


Termíny dodání jsou platné, pokud zboží objednáte nyní!

Obsahuje kusov kvalitného riadu z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Hrnce, rajnica a panvica sú opatrené extra silným sendvičovým dnom, ktoré dobre vedie teplo a zamedzuje pripaľovaniu. Prezrite si TESCOMA Sada riadu TRIUMPH ks. Kastroly, hrnce, rendlíky… potřebuje je každý.


A protože máme opravdu bohaté kuchařské zkušenosti, sestavili jsme pro vás praktické sady obsahující to nejdůležitější kuchyňské nádobí, bez kterého se v kuchyni neobejdou ani úplní začátečníci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky