středa 19. října 2016

Kovoslužba vraňany

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Chladicí i mrazicí skříně pro všechny typy provozů v. Náhradní díly (E-shop) Díly pro balící stroje Díly pro. Parní generátor pro svislé žehlení oděvů a textilií - nic.


Podrobnější informace jsou uvedeny v Katalogu dílů pro. HERMETICKÉ PÍSTOVÉ KOMPRESORY Kompresory ACC COMPRESSORS. Chemické prostředky Rozpouštědla, posilovače, impregnace,. Prodejní centrální sklad VRAŇANY Zde si můžete prohlédnout náš centrální prodejní sklad ve Vraňanech u Mělníka.


Fotogalerie prodejního skladu: Sklad VRAŇANY. Dodávky zboží a služeb v sortimentech chladicí zařízení, velkokuchyňská zařízení, skladování a logistika, čistírenské a prádelenské stroje. Nabízíme prodej chladící a klimatizační techniky. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. KJ, trubky, pájky, izolace, oleje, nářadí, N díly pro opravy autoklim. Technické informace a obchodní podmínky sdělíme na tel. MontblokyTyp Rozměr mm Registr.


KrytkyTyp Rozměr mm Registr. Typ kompresoru Popis Registr. Poskytujeme skladovací a logistické služby. Informace o firmě Kovoslužba OTS a. Zabýváme se obory klimatizace, vzduchotechnika.


Klikněte pro více informací. Vraňany - Klimatizace a chlazení - Kovoslužba Ots, a. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Příkon 5W, napětí 2V, hmotnost kg. Detektor úniku elektronický D. Uvedené ceny jsou bez dopravy a montáže (pokud není uvedeno jinak), bez DPH a jsou platné do vyprodání zboží.


Hermetické pístové kompresory pro použití s kapilárou nebo expanzním ventilem v chladicí a mrazicí technice. Rozsah teplot: LBP - MBP - (HBP) od -? Obchodní podmínky Dodací podmínky Zboží lze objednat telefonicky, faxem, písemně, e-mailovou poštou, nebo osobně v provozovnách prodávajícího. Objednané zboží je možno dodat poštou. Hermetické kompresory scroll pro použití v klimatizační technice a tepelných čerpadlech.


Praha 10) Specializujeme se na dodávky zboží a služeb v sortimentech chladicích a kuchyňských zařízení, skladování a logistiky, čistírenských a prádelenských strojů. KOVOSLUŽBA OTS, as KOVOSLUŽBA OTS, a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky