středa 19. října 2016

Tlaková láhev 300 bar bazar

Prodám kompozitní tlaková láhev , objem 6. Tlakové láhve 3bar Tlakové láhve lze plnit vzduchem či směsí plynů tlakem 3bar. Nejvíce jsou lahve využívány na paintball a ostatní adrenalinové hry. Kompozitní zásobník úplný je tvořen kom.


Variantně včetně ventilu - po rozkliknutí produktu. Test 450bar, včetně 300bar ventilu.

Hmotnost plné lahve cca 21kg. Cena nové láhve 14T nyní 2. Hasicak hasiči pristroj. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Stroje - Tlakova lahev cobazar. L 300bar hlavní strana.

Jde o nepoužité skladové zásoby. Provozní tlak 3bar - tlaková zkouška na 4bar - (MPa). Kompletní sestava potápěčské tlakové láhve o obsahu litrů pro provozní tlak do 3bar (testováno na 4bar ). Láhev je osazená monoventilem 3bar. Po doplnění o plnící redukci na vzduch je tato láhev vhodná pro plnění vzduchových systému pro paintball. Upozornění: Z důvodu přepravních.


K láhvi doporučujeme zakoupit plnící adaptér pro větrovky nebo plnící adaptér pro větrovky s rychlospojkou. Botka není součástí balení, ale doporučujeme ji dokoupit. BAZAR Hunting-shop Bazar zbraně. Tlaková lahevKoupím tlakovou lahev do 3bar. Potápěčská tlaková lahev slouží jako zásoba plynu pro potápěče.


Podle materiálů je nejčastěji rozdělujeme na ocelové a hliníkové potápěčské lahve. Ostatní - Tlakova lahev bazar. Nosič, maska, kompozitni tlaková láhev 300Bar bez revice. Vítkovických železáren. Ocelová tlaková potápěčská láhev s objemem L, provozní tlak 3bar , prům.


Mohlo by vás dále zajímat Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Potápěčské lahve tlakové. Plná tlaková lahev CO(Oxid uhličitý) kg po atestu 3BAR.

Je včetně veškerého příslušenství, navíc jednoranný zásobník a střelecká rukavice. Je ve výborném stavu žádné škrábance. Dräger EFV (ventil s pojistkou proti tlakovému rázu).


Konstruováno s použitím nejmodernější technologie a moderních materiálů. Lahve jsou vyrobeny z chromo-molybdenové oceli na 2a 3barů pracovního tlaku. Kyslík - nová plná tlaková láhev litrů, 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky