úterý 4. října 2016

Dětská vanička s výpustí

Zaoblený tvar bez ostrých hran. Integrované držáky na mýdlo. Prodám velmi zachovalou, dětskou vaničku v barvě mint s králíčkem, vanička měří 102cm, na obou stranách má otvory pro odložení mýdla, žínky. Praktická a bezpečná vanička pro novorozence a děti do roku.


Vybírat můžete dětské vaničky s veselými obrázky, které jsou vyrobeny z nezávadného kvalitního plastu, nebo také originální barevné koupací vaničky pro miminka i dětské koupací kyblíky. Babymoov termofor k vaničce.

Vaničku lze jednoduše nafouknout. Skladná, vhodná na cesty nebo na zahradu. Měkká, vhodná obvykle pro děti starší měsíců. Dětská vanička s výpustí.


Součástí vaničky je praktická výpusť se zátkou. Vodu z vaničky lze jednoduše vypustit. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Nafukovací dětská vanička.


Ušetří vám místo v koupelně, a nemusíte se ohýbat k dítěti, jelikož je v ideální výšce postavy maminky, bezpečně stojící na nožičkách, s přebalovacím pultem, a hadicí, kterou vaničku rovnou vypustíte do vany či umývadla.

Prodám dětskou vaničku s přebalovacím pultem a výpustí. Badabulle ergonomická vanička Fun. Bébé-Jou Bubble - koupací kyblík, 3Kč. Inzerát dětská vanička s výpustí a lehátko a nové nočníky v okrese Plzeň-město, cena 400Kč, od VáclavBabka na Sbazar. Veselý obrázek dítě zaujme.


Délka vaničky je cca 1cm. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Tyto informace mohou být sdíleny s inzerentními společnostmi. Používáním webu souhlasíte s použitím souborů cookies.


Klasická koupací vanička vhodná do stojanů. Ideální pro koupání Vašeho miminka a později jako malý bazének pro batole. Anatomický tvar zajišťuje komfort a usnadňuje.


Tato vanička má také mnoho místa pro pomůcky ke koupání. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. PRIMA BABY dětská vanička s výpustí 84cm HIPPO Zelená.


Možno dokoupit stojan na vaničku, pro pohodlné koupání. Dnešní koupání miminek se již neodehrává ve velké vaně nebo těžkých, plechových vaničkách. Vám zakákově zajistíme).

Plastové barevné vaničky jsou lehké, mají většinou orientační teploměr k zjištění teploty vody, odkládací plošky na mycí potřeby. KEEEPER dětská vanička s výpustí Forest cm. Levné potřeby pro děti, oblečení, hračky, příslušenství PUMPRLÍK.


BRITTON dětská vanička protiskuzová s výpustí , 1cm. Miminka do měsíců se snadno opřou o měkkou zádovou opěrku podepřenou speciální zarážkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky