pondělí 17. října 2016

Naražení sudu návod

Naražení a nastavení správného tlaku Jak správně narazit sud. Máte-li zapůjčeno případně zakoupeno vše potřebné, můžete se pustit do narážení. V dnešní době to není nic složitého.


Narážecí hlava typu Bajonet se nasadí na uzávěr, po směru hodinových ručiček se zacvakne a páčkou zajistí. Pro naražení sudu s pivem je nutná narážecí hlava. Slouží k propojení výčepního zařízení a sudu.

Na českém trhu pivovary používají druh narážecích hlav. Naražežecí hlava bajonet, narážecí hlava plochá (žehlička) a narážecí hlava kombi. Jelikož na spoustě stránek pivovarů nelze dohledat, jaký typ sudu používají a nenaleznete je ani na stránkách některých prodejců sudového piva, doporučujeme tento článek o výběru správné narážecí hlavy, kde najdete pivovary přehledně rozděleny podle typu narážeče, který budete potřebovat pro jejich naražení. Plánujete oslavu a nevíte jaký správný naražeč na sud? Sestavili jsme pro vás jednoduchý přehled!


Neváhejte a vyberte si správný naražeč. Dangerous Cut down the 3year old tree in minutes - Fastest Skill Cutting Big Tree ChainSaw - Duration: 13:16. Při naražení sudu je normální, že první dvě až tři sklenice budou jen z pěny nebo se pěna bude vytvářet ve větším množství.

Po dokončení využívání výčepního zařízení se sudem, který stále obsahuje pivo, vypněte přívod COotočením regulátoru do levé krajní pozice. This video is unavailable. Návod jak správně sestavit výčepní zařízení Lindr. Jakmile se přestaneme ptát, je konec, říká moderátor Hyde Parku Civilizace Daniel Stach - Duration: 32:49. Naražení sudu plochým narážečem (Flach) je snad ještě jednodušší, než narážení sudu „bajonetem“.


Plochý narážeč stačí nasunout a rovněž zajistit. Tyto stránky jsou určeny osobám starším let. Osoby mladší let jsou povinny tyto stránky neprodleně opustit.


Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. V průběhu koupele v rozehřátém sudu , vystupuje ze sudu velká vlhkost a hustota vody je výrazně vyšší, než hustota vzduchu, proto je příjem teploty pro lidské tělo velmi intenzivní. Koupel v horkém sudu tedy plní funkci sauny.


V horkém koupacím sudu , musí být vždy voda aby nedocházelo k rozeschnutí sudu. Dobrý den, chci se zeptat zda tento typ obsahuje vše potřebné k naražení sudu nebo jestli je potřeba ještě něco dokoupit např. Naražeče na pivo na KEG sudy - jednotlivé typy naražečů se rozlišují podle pivovaru. Naražeč BAJONET, nazažeč PLOCHÝ, naražeč KOMBI. Nejčastěji používaný naražeč pro pivo Plzeňský Prazdroj, Gambrinus.


Zajisté že záleží každému hostinskému na tom, aby měl na čepu pivo co možná nejlepší, ještě lepší než má jeho soused.

Není přece možné, aby pivovar, který. Zapne se, když teplota chladicí komory a sudu příliš vzroste. Jakmile se sud vychladí na správnou teplotu, hluk chlazení se opět sníží na minimum. Pivní pípa BeerTender má čerpadlo, které udržuje v sudu konstantní tlak (a tím také kvalitu piva) a umožňuje vytáčení sudu.


Když začneš točit spodním kohoutem co je součástí soudku, tak po vytočení prvních cca dvou deci až půllitru ti dojde v sudu tlak a aby pivo vytékalo musíš horní ventil otevřít. Tím pádem pivo vytéká samospádem a není v sudu pod tlakem a muěl by jsi ho vypít okamžitě jinak větrá a druhej den není k pití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky