čtvrtek 6. října 2016

Ohřívače jídla

ARIETE 7failový přenosný ohřívač jídla Ohřívání jídla v práci již nebude problém. Pomocí odnímatelného kabelu připojíte celý ohřívač k elektrické síti a za chvíli máte pokrm teplý a připravený ke k. Výrobníky horké vody a ohřívače nápojů jsou velmi vhodné do stánků, škol, školek, kanceláří nebo výborně poslouží termosy i na cateringových akcích. Ohřívač jídla , ohřívače a dohřívače, jsou převážně elektrické.


Ohřívače jídel, elektrické ohřívače jídel, slouží k uchovávání teplých pokrmů.

Přenosné ohřívače jídla jsou ideálním řešením pokud si nosíte jídlo do práce a chcete ho mít během několika minut teplé a připravené ke konzumaci. Výhodou ohřívačů je snadná obsluha, nepřilnavý povrch a snadné čištění. Nabízíme značku Ariete. Jaké jsou přednosti ohřívače nápojů a jídel a podle čeho vybírat?


Dozvíte se více zajímavostí, o kterých jste možná nevěděli. Pokud chcete připravené nápoje či pokrmy udržet na stole déle teplé, vyzkoušejte stolní ohřívače jídla Brabantia na jednu nebo dvě čajové svíčky. Vážení zákazníci, omluváme se, ale z důvodu aktuální situace není možná platba dobírkou, a to u menších balíku, které vozí služba PPL.

Dvoustěnné držáčky svíček zajišťují bezpečnost při používání. Ohřívač je snadno přemístitelný díky úchytům, které zůstávají chladné. Zadejte Váš e-mail a buďte informování o novinkách a akcích mezi prvními! Omlouváme se, ale z kapacitních důvodů jsme museli dočasně vypnout e-shop. Mezi tato zařízení patří například chafing dish, lampa na ohřev jídla , dohřívací zásobník, vodní lázeň či ohřívací vitríny.


Objednávky, u kterých jsme potvrdili přijetí, budou vyřízeny. Aby byly naše stránky co nejlepší a nejbezpečnější, v. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Multifunkční ohřívač lahví Baby Ono je rychlý, bezpečný, nezávadný a snadno se obsluhuje. V našej internetovej lekárni ponúkame voľne predajné prípravky z kategórie vitamínov, potravinových doplnkov, kozmetiky a prípravky pre starostlivosť o vaše zuby.


Seřadit: Položek na stránku: NOVINKA. Elektrický ohřívač jídla plastový obal 50W 12V na jednu n. Tento ohřívač slouží nejen k rychlému ohřev.

Celkem za produkty: (s DPH) Celkem za doručení: (bez DPH) Doručení zdarma! Naleznete u nás prakticky vše, od domácích potřeb,vše pro dům a zahradu,masážní lehátka,škrabací stromy pro kočky,fitness,camping,masérská lehátka,poštovní schránky a mnoho jiných výrobků. Ohřívač láhví NUK Thermo Express Plus ohřeje dětská jídla rychle a rovnoměrně za pouhých vteřin.


Je vhodný k použití doma i na cestách, součástí balení je adaptér do auta. Jak nakupovat Doprava a platba Obchodní podmínky Reklamační řád Kontakt. Kosmetika, Hygiena, Domácnost. Nákupní košík je prázdný.


Zdravotnické prostředky. V lékárně nabízíme potravinové doplňky, vitamíny, kosmetiku, přírodní léčiva, kloubní výživa, prášky a diety na hubnutí a další. Specializovaný obchod DSTechnik.


Elektrický ohřívací box na jídlo do zásuvky 230V, přenosný ohřívač potravin 05l DST LUNCH BOX 230V Cestovní box na ohřívání jídla. Je vyroben z odolných materiálů zvládajících vysoké teploty Obsahuje i vyjímatelnou misku na salát, zeleninu či ovoce Veliký objem 1. L Napájení 230V Lžička v balení Dvě funkce. Kočárky,golfky,dvojčatové kočárky,autosedačky,kombinované kočárky židličky,sportovní kočárky,chodítka,postýlky,přebalovací pulty,komody,hračky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky