středa 19. října 2016

Plsť brno

Dodáváme vlněné plsti a netkané textilie. Nabízíme klasický sortiment v metráži i plstěné výrobky všech barev, rozměrů a tvarů pro průmyslové i hobby využití. Tradičně, spolehlivě, s radostí. Filc neboli Plsť – tradiční látkový materiál pro tvoření s dětmi nebo pro výrobu vánočních a velikonočních dekorací a spoustu dalších kreativních činností.


Specializujeme se na výrobu a prodej vlněných i samolepících plstí, netkaných vpichovaných textilií, tvarovaných segmentů podle nákresů i hobby balení.

V nabídce jsou také zednické, sedlářské či obuvnické plsti. Filtrační textilie, technická plsť. Brněnská továrna plstí, s. Výrobky pro technické použití.


Plstěné tabule - plst ve formě tabulí o velikosti 1x1m v různých hustotách a silách. Ako odborníci na plsť (filc) sa zaoberáme výrobou a predajom vlnenej i syntetickej plsti (dekoračná plsť , vpichovaná plsť ). Filc pochádzajúci z našej výroby je vysoko kvalitný.

Plsť se výborně hodí na nejrůznější tvoření: Plstěný materiál se netřepí, můžete jej nastříhat a ihned z něj tvořit. Plstěná látka není tkaná, ale vyrobená ze smotaných, výrazně zahnutých vláken. Zpravidla není hořlavá, ale savá, velmi elastická a odolná a izoluje proti horku i chladu. Výtvarné potřeby Creative by Presta shop. FUSSING a TIFFANY, SCRAPBOOK.


Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, prodej galanterie. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky. Vyberte si látky, metráž, galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu.


Netkané textilie, známé spíše jako plsti nebo filc dodáváme v provedení pro technické nebo dekorativní účely. Plsti se liší složením, hustotou, barvou a dalšími vlastnostmi, které určují vhodný způsob použití. Vlněná plst - použití: stavební průmysl, hutní průmysl, těsnící proužky, podložky, zednická hladítka. Jde o již zplstnatělé pláty, které stačí stříhat běžnými nůžkami. Filc se používá jako podklad pro korálkovou výšivku, při výrobě broží, malých taštiček, prstových loutek - viz náš návod atd.


Plsť se snadno stříhá, lepí a vrství, takže její možnosti jsou obrovské. V naší nabídce naleznete filc.

Zpracováváme plechy ocelové, hliníkové, měďené až do tloušťky 4mm, dále technickou gumu, lepenku a plsť. Na lisovaných dílech zajišťujeme v případě požadavku i povrchové úpravy, např. Vážení zákazníci, vzhledem k velkému počtu příchozích objednávek je aktuální termín expedice vaší objednávky - prac. Ako ušiť - Motýlik Pred nedávnom nám odštarovalo obdobie plesov, na ktoré mnohí z nás radi zavítajú.


Plsť náhradní bílá 280x140x100mm - Stavebninystastny. Těsnění, gumové výrobky, gumové profily, technické plasty a další průmyslové výrobky. Bavlněné látky metráž, můžete zakoupit jako metrový textil. Máme moderní saténové, bavlněné, krepové, flanelové povlečení.


Můžete koupit levné ložní prádlo deky mikroplyš, mikrovlákna, mikroflanelu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky