úterý 18. října 2016

Odvlhčovač sinclair cfo45e

Pomáha vysušeniu bielizne, zamedzuje vzniku hrdze, plesne a škvŕn. Sušenie je vďaka tomuto pomocníkovi samozrejme omnoho rýchlejšie. Cirkulácia vzduchu má výkon až 3m kubických za hodinu. Sinclair CFO 45E alternativy - Heureka.


Odkazy na odborné recenze.

Kompletní informace k výběru. Trápí vás doma, ve sklepě, nebo třeba ve skladu přílišná vlhkost či se vám již začala z tohoto důvodu tvořit na stěnách plíseň? Zakročte s tímto kompaktním, ale výkonným odvlhčovačem, než bude pozdě. Je vhodný pro odstranění plísně vzniklé z vysoké vlhkosti, udržování nízké hladiny.


Jeho tichá prevádzka a indikátor režimov vám zaručia maximálny komfort. Je riadený mikroprocesorom a vybavený funkciou vysúšania. Vzduch pri prechode zariadením kondenzuje.


Mobilní odvlhčovače jsou kompaktní mobilní zařízení, určené k odstraňování nadbytečné vlhkosti ze vzduchu, čímž se stávají praktickými pomocníky ve všech druzích místností.

Výčepní zařízení KONTAKT. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na odvlhčovače vzduchu značky Rohnson dáváme záruku let. Máme ještě jeden (dražší) odvlhčovač o tiší, ale také o méně výkonný, jednoduše pokud potřebujete hodně odvlhčit musíte překonat hlučnost a pokud nemáte velké problémy s vlhkostí, kupte méně výkonný přístroj.


Odvlhčovač pro odvlhčení bytů, sklepů, proti plísním. Ako chladivo je použitý R410A. Disponuje funkciou priebežného odvlhčovania, indikátorom plnej nádržky či možnosťou priameho odtoku kondenzátu.


Nádržka na kondenzát má objem litre. Pomáhá vysušení prádla, zamezuje vzniku rzi, plísně a skvrn. Sušení je díky tomuto pomocníkovi samozřejmě mnohem rychleji. Cirkulace vzduchu má výkon až 3m krychlových za hodinu.


Tiež môžu pomôcť so sušením stien a pivníc po záplavách alebo vytopení vodou. Môže tak zabrániť navlhnutiu a vzniku pliesni prádla a nábytku v daždivom období. Hajany u Brna, nebo poštou (cca 30- Kč, zasílám přes PPL). Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Tento tovar už nie je v našej ponuke.

Pokiaľ však máte veľký problém s vlhkosťou v určitom mieste, môžete začať tým, že umiestnite odvlhčovač blízko tohto miesta, a až neskôr ho premiestnite bližšie k centru domácnosti. Free delivery and returns on eligible orders. SINCLAIR Global Group, s. Pokud však máte velký problém s vlhkostí v určitém místě, můžete začít tím, že umístíte odvlh-čovač blízko tohoto místa, a až poz. Kapacitet odvlaživanja litara na dan.


Automatsko gašenje kompresora i ventilatora nakon postignute vlažnosti. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Disponuje funkcí průběžného odvlhčování, indikátorem plné nádržky (objem l) či možností přímého odtoku kondenzátu. Prodám odvlhčovač sinclair CFO-20N.


Málo používaný, plně funkční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky