pátek 7. října 2016

Protiskluzové podložky pod náklad

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Je možné je využít jako podložky pod paletu či pod volně ložený náklad nebo jako proložky mezi produkty. Zobrazit: produktů na stránku.


Rozpěrné tyče, mezibočnice. Upevňovací oka a lišty. Upínací pásy a popruhy.

Doplňky a příslušenství. Pásky, utěsňovače Provozní kapaliny Technické spreje,. V horším případě muže špatně zajištěný náklad způsobit škody velkého rozsahu, zranění nebo dokonce smrt osob.


K zajištění stability při přepravě nákladu Vám velmi účinně poslouží materiály REGUPOL - protiposuvné koberce a podložky. Dodáváme manipulační techniku, vázací prostředky pro jeřáby, smyčky, popruhy, upínače, svěrky, řetězy, ocelová lana, magnety, kladkostroje. Podložka se na dno vany přichytí pomocí přísavek. Podložky jsou nabízeny v mnoha barevných provedeních. Hojně se využívají jako obalový materiál, kdy se přepravovaný výrobek.


S protiskluzovou podložkou pod koberec se nemusíte bát vůbec ničeho.

Nejen, že se koberec nebude posouvat a vlnit, ale každý krok bude bezpečný. Navíc podložky pod koberec poskytují komfort při chůzi. Zajišťují udržení tepla i zvukovou izolaci. A koberec vám pak déle vydrží.


Pokud tedy chcete na něčem ujíždět, zvolte detaily, jako je právě taková podložka. Nalézají proto uplatnění v mnoha oborech a na mnoha místech. Příkladem může být jejich použití jako protiskluzové podložky pod náklad (např. pod palety), gumová podložka pod pračku a jiné spotřebiče, nebo jako pryžová podložka pod stroje.


Pryžové pásy mohou také plnit funkci ochrannou např. Rozlučte se s klouzajícími koberci a zvyšte bezpečnost ve své domácnosti. Přinášíme Vám unikátní a efektivní řešení protiskluzové podložky pod koberec. Od teď se nemusíte bát, že zakopnete o koberec nebo že se na něm uklouznete. Veškerý obsah těchto webových stránek, včetně fotografií, textů, filmů, ikon, grafiky a ostatních prvků je chráněn zákonem o autorství.


Gumové desky v rolích mají široké využití. Nejčastěji se používají do výrobních hal, dílen, garáží a dalších pracovních prostor jako například protiskluzové povrchy pracovních stolů, k pokrytí regálových polic a jiných dílenských ploch či k tlumení nárazů padajících předmětů. Metrážové gumové desky.


Sada tlumících podložek pro Vaše elektrospotřebiče a nábytek. Tato vychytávka prodlouží životnost vaší pračky, protože u nadměrných otřesů dochází k postupnému poškozování bubnu. Stává se Vám, že se koberec neustále posouvá z jedné strany na druhou?


Máme tu pro Vás velice kvalitní protiskluzové podložky pod koberec.

Mimo protiskluzových podložek dále nabízíme antivibrační , tlumící , samolepící a průhledné. Materiál odolný proti namáhání a otěru, udržuje tvar i vzhled. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty.


Protiskluzové vlastnosti umožňuji snadné cvičení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky