pondělí 31. října 2016

Lyžování ve francii 2017

Ve francouzských Alpách jednoduše sundáte lyže jen při nástupu do kabinové lanovky. Systém umělého zasněžování a modernizace areálů. Samozřejmostí jsou lyžařské svahy jak pro lyžování tak snowboarding. Sjezdovky jsou dostatečně široké.


Nabídky včetně skipasu , Best-Price-Záruka , slev a mnohem více. Aktivní i odpočinková dovolená.

Organizujeme zimní i letní dovolené. Prosluněné svahy francouzské části Alp přilákají každoročně tisíce turistů z celého světa. Kromě prvotřídního lyžařského zázemí jsou k dispozici také moderní centra relaxace a pestré. Kurzy pro začátečníky zajišťuje kažyřská škola ESF. Afgánskou chůzi, která kombinuje relaxaci, dýchací cvičení a pohyb, abyste byli na horách méně unavení, můžete vyzkoušet v Samoëns.


Titul „největší lyžařská oblast na světě“ výstižně charakterizuje tuto lyžařskou velmoc. Patříte-li mezi vyznavače lyžování či snowboardu a omrzely vás již krátké české sjezdovky, pak vám vřele doporučujeme navštívit malebná střediska francouzských Alp, která se mohou pyšnit délkou sjezdovek většinou okolo 150-ti kilometrů. Obrovské množství lanovek a vleků je zárukou toho, že se vaše lyžování nepromění na stání ve frontě.


Nezáleží dokonce ani na tom, jak zkušeným lyžařem jste.

Zimní středisko La Norma je součástí údolí Maurienne nacházející se v Savojských Alpách. La Norma ležící nad městečkem Modane nabízí velkolepý pohled na masiv Vanoise a do. Jednotlivá střediska Chamonix jsou propojena fungující sítí skibusů i vlakem v ceně skipasu.


Hojně využívanou možností je rozšíření skipasu na celou oblast „Mont Blanc Unlimited“, která zahrnuje mimo jiné i lyžování v italském středisku Courmayeur a švýcarském Verbier. Francie - lyžování - SNOW. Na této stránce najdete články, rozhovory. Každý také ví, že za tuto kvalitu musí zaplatit. A ví, že cena té kvalitě plně odpovídá.


Výlet lze zvládnout za čtyři až pět hodin. Mezinárodní lyžařská oblast se rozkládá poblíž horského průsmyku Petit Saint Bernard východně od Bourg St. Vznikla propojením francouzského střediska La Rosière s italským La Thuile ve Val d´Aoste. Ubytování ŠTĚSTÍ - kategorie středisek (Standard a Top), cena od 6. Kč za ubytování , dopravu a skipas!


Pokud nechcete investovat do stravování v restauracích, hledejte ubytování s kuchyňkou. Vaření z místních surovin, pořízených v supermarketech je levnější, současně i pracnější a zabere víc času, který jinak můžete věnovat rodinným aktivitám. Velký a nezapomenutelný je vánoční trh v Lyonu, který má různé části: na náměstí Carnot je trh se 1stánky a druhý na náměstí Croix-Rousse. Najdete tu figurky do betlémů - slavné santony, doprovodný program, typická francouzská jídla nebo živou farmu.


Malá levná studia i luxuchí chalety pro menší skupiny. Pobyty s vlastní i autobusovou dopravou.

Vyhlášená lyžařská střediska se stovkami kilometrů sjezdovek i menší resorty za skvělou cenu (již od 0-Kč včetně skipasu). Vyžíváte se v lyžování či snowboardingu? Pokud je tento zimní sport pro vás něčím, jako aktivní odpočinek pod širým nebem, máme pro vás velmi lákavou nabídku, která se neodmítá.


Dále Chatel, kde můžete v rámci skipasu Portes du Soleil využít lyžování i na švýcarské straně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky