středa 12. října 2016

Narážeč na pivo

V naší nabídce naleznete tyto typy naražečů: Naražeč BAJONET, nazažeč PLOCHÝ, naražeč KOMBI od různých výrobců. Přehled pivovarů a vhodných naražečů včetně videa nalaznete v naší poradně. Pro naražení sudu s pivem je nutná narážecí hlava. Slouží k propojení výčepního zařízení a sudu. Na českém trhu pivovary používají druh narážecích hlav.


Narážeč na pivo

Naražežecí hlava bajonet, narážecí hlava plochá (žehlička) a narážecí hlava kombi. Pro platbu doporučujeme využít platbu zálohovou fakturou. Tu obdržíte v momentě, kdy bude zboží připraveno k expedici (neplatíte dopředu něco co nelze dodat). Na zálohové faktuře je QR kód.


Bankovní mobilní aplikace umožní oskenováním QR kódu automaticky načíst platební údaje, takže můžete zaplatit jednoduše. V detailu každého narážeče najdete seznam všech pivovarů, na jejichž sudy lze daný narážeč napojit. Samostatně tyto informace naleznete v článku Rozdělení naražečů podle pivovarů. Proto je důležité vybrat správnou narážecí hlavu podle piva, které budete čepovat.


Narážeč na pivo

KEG sudy - pivo , víno. Pokud chcete zjistit, které adaptéry se používají na sudy jednotlivých pivovarů, prohlédněte si přehled naražečů. Použití pro pivovary: Benešov- Ferdinan Broumov-Opat, České Budějovice - Budvar-Pardál, Havlíčkův Brod-Rebel-Votrok, Hlinsko-Rychtář, Klášter Hradiště nad Jizerou-Klášter, Kutná Hora-Dačický Heineken), Louny-Louny (Heineken), Malý Rohozec-Skalák-Podskalák-SkaláCZECH, Náchod-Primátor, Nošovice-Gambrinus-Radegast-Birell-Velkopopovický Kozel, Nová.


Méně rozšířený je pak narážeč typu Kombi. Ani jeden z narážečů nemůže zastoupit jiný! Důležité je tedy předem zjistit, které sudy ten či onen pivovar používá a který narážeč k němu pořídit. Následující odstavce pro vás mohou být přehledným návodem.


Narážeč na pivo

Díky nim už se vám nikdy nestane, že. S nástupem koronavirové krize nechceme sedět v koutě a nechat minipivovary na holičkách. Je potřeba ho vypít, než se zkazí a pivovary se dostanou do problémů. Pojďte s námi pivo zachránit — tím, že ho. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Vybíráme naražeč na pivo. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Narážeč na pivo

Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Chlazení na pivo je možné u nás koupit a nebo pokud nechcete nebo nevyužejite pivní chlazení příliš často, je určitě dobrým řešením pronájem. Nabídka pronájmu chlazení na pivo u nás v kamenné prodejně v Olomouci.


U nás seženete výčepní zařízení pro domácí použití i pro komerční účely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky