pondělí 31. října 2016

Dřevěná krabička praha

Dřevěná krabička praha

Vítejte na stránkách dřevěné krabičky firmy HABAčeK s. Zakázková výroba krabiček ze dřeva, boxů, displejů a jiných drobných dřevěných výrobků je naším úspěšným a dlouhodobým projektem. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Inzerát byl odebran z oblíbených. Dřevěná krabička PRAHA.


Nenašli jste, co jste hledali? Naleznete zde krabičky na alkohol, fotografie nebo čaje. Využijte u nás také laserového gravírování a krabičku ze dřeva si nechte označit Vaším logem nebo osobním věnováním. Nejčastěji používaná jako dekorace domova, nebo originální balení dárkového balíčku. Vnitřní rozměr: x 8. Krásná dřevěná šperkovnice připravena pro další.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Jedná se o alternativu k papírové krabičce, ve které je pexeso dodáváno. Je vhodná pro sety ZVÍŘÁTKA a PRAHA. Krabička je dodávána v rozloženém stavu. Po sestavení doporučujeme krabičku slepit lepidlem (př.


Herkules). Jednoduchá dřevěná krabička na karty. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Popis, informace a specifikace. Je možno ji dále dekorovat, domalovat či jinak výtvarně dotvořit. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Najdete zde starožitný nábytek, obrazy, porcelán, hodiny, koberce, křesla.


Víte-li přesně co hledáte, zkuste použít náš vyhledavač pro rychlejší nalezení vašeho cíle. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Obdélníková krabička z pevného dřeva o rozměrech 15x21x5cm. Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Byla tam také menší dřevěná krabička , páskou zalepená.


Zapadlík Václav : Automobil Aero - Antik bazar – inzertní server pro starožitnosti, prodej a nákup za výhodné ceny. Vyhledávejte podnikatelské příležitosti, firemní prezentace podle regionů působení, ověřené firmy a živnostníci, automatická kontrola nespolehlivých plátců DPH. Svatební boxy jsou skvělým doplněk na každou svatbu.


Vybrat si můžete z různých tvarů. Na svatbě hosté vhazují své vzkazy a přání novomanželům do této stylové bedýnky a po svatbě mají novomanželé všechny tyto vzpomínky pěkně uchovány. Je mořená, patinovaná a přelakovaná. Otvírací dřevěnná krabička na nůž – perořízek.


Dřevěná krabička praha

Bohužel není technicky možné vypálit barevnou fotku nebo černobílou fotku či grafiku v odstínech šedi. V naší nabídce naleznete papírové, sametové i dřevěné krabičky různých tvarů a barev. Zakoupit u nás můžete také stylové šperkovnice.


Na našem e-schopu si můžete vybrat z velkého sortimentu krabiček nejen pro prodej šperků za velkoobchodní ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky