úterý 25. října 2016

Bruska na vrtáky vertex

Brusky na broušení vrtáků. Práce s ostrými nástroji je rozhodně efektivní atak vybavte vaší dílu touto prec. Jednoduše a snadno naostří vrták ve třech snadných krocích.


This feature is not available right now. Please try again later. První varianta je méně vhodná, vliv bru­siče na kvalitu přeostření je zde zásadní.

Abychom dosáhli vždy správného nabrou­šení špice, je vhodné použít strojní ostřičku. Nejjednodušší a nejrychlejší způsob jak nabrousit vrták. Na brusce je možné brousit i podbrus příčného ostří typu C neboli křížový podbrus. Adaptéry jsou na plášti brusky nasunuty v rybinových drážkách. Ta se otáčí během kývání nejen sem a tam, ale i kolem své osy.


Prvé plne 5-osé vertikálne centrum VICTOR vychádza z koncepcie a dizajnu vertikálneho centra VC-As miernou úpravou vnútornej časti pre aplikáciu 5-tej osi. How Vertex Can Help You. Stay Ahead of the Curve.

Vrtáky na kov sa brúsia na jemnejšom kotúči, hlavne ich musíte dôkladne chladiť. Nachystajte si vedľa plechovku s vodou a pravidelne ich namáčajte. Vrtáky z tvrdého kovu zase brúste na hrubšom kotúči pri menších otáčkach a neochladzujte, tvrdý kov by mohol prasknúť,” hovorí. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu.


Oznámení o dostupnosti zboží můžete spravovat ve svém osobním účtu. Brúsky na vrtáky na Alza. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


BRUSKA NA VRTÁKY s rozsahem 10mm-20mm. Dodávána s CBN 2kotoučem a oživovacím kamínkem ! Rozsah broušení vrcholového úhlu 90°-140°. VDG - 30_rozsah - 30mm Vrták lze přeostřit v ruce nebo strojně na ostřič­ce. Nakupte brusku na vrtáky na Alza.


Vhodná pro výrobku běžných 90-stupňových koncovek jakož i otevřených F-koncovek a dvojitých E koncovek. Vlastnosti: Tato bruska dává tupému vrtáku opět skutečnou ostrost. Má velký úspěch v zahraničí pro svoji přesnost a kvalitu ostření spirálových vrtáků od průměru 0mm do průměru 20mm( dá se rozšířit až pro vrtáky do 30mm).

Rádi byste si koupili stolní brusku, nebo dvoukotoučovou brusku a nevíte, jaký model by splňoval vaše představy? Tak to jste na správné adrese. Podobné fráze na Nejrychlejsi.


Na obrázcích vpravo je dobře vidět, jak měřiči stárnou, ale VERTEX zůstává (stále tím nejlepším pomocníkem) ! Vzhledem k váze pouze osobní převzetí , nebo zajištění dopravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky