čtvrtek 20. října 2016

Myčka pod varnou deskou

A k původnímu dotazu - řekl bych, že varnou desku nad myčku nenacpete. Varná deska zabírá trochu prostoru i pod. Navíc se tam obvykle nechává volný prostor pro odvod tepla. Pro elektrickou varnou desku je potřeba připravit kabel 4Vvčetně vypínače,.


Mytí nádobí, kam patří dřez a myčka nádobí. Troubu je bezpodmínečně nutno umístit pod varnou desku.

Na první pohled se může zdát, že myčka pod varnou deskou je perfektní řešení, které je velmi snadné realizovat. Při přípravě návrhu nové kuchyně se zaměříme hlavně na uspořádání tří základních pracovních zón: 1) Vaření, kde počítáme se sporákem nebo varnou deskou. Ukládání potravin, zahrnující chladničku a mrazničku. Slyšeli jste někdy o tom, že pod indukční varnou deskou nemůže být šuplík s příbory, protože kov s indukci děla neplechu a může to začít hořet? Toto nam říká náš truhlář, ale nikdy jsem o tom neslyšela a je škoda nemít šuplík pod varnou deskou.


Vybrali jsme pro Vás Sety vestavných spotřebičů. Problémové jsou elektronické a indukční desky, těm vadí například i zapnutá trouba pod nimi protože pak mají sklon se přehřívat. Co se týče spotřebičů pod varnou deskou , ty akorát těžce ponesou, když vám přeteče voda z hrnce do čelního panelu.

Byla pro vás tato odpověď užitečná? Ahoj, potřebuji poradit jak vyplývá z názvu. Může být myčka nebo pračka umístěna pod plynovou varnou deskou. Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal.


Pod indukční varnou deskou je umístěná pečicí trouba se zásuvkou na plechy. V sestavě u stěny je vestavěná chladnička, dřez s baterií a do budoucna i myčka nádobí. Nad varnou deskou je zavěšený odsavač par s externím motorem. Kuchyně je v sametovém bílém matu, pracovní deska je v kaštanové barvě s keramickou. Záleží na rozměru a uspořádání kuchyně, zda se sem vejde vysoká skříň vhodná pro troubu umístěnou ve výšce,“ říká Tomáš Vlček z firmy Hanák Fórum a připomíná, že v mnoha případech to možné není.


Pak si majitelé musí vystačit s troubou instalovanou pod varnou deskou. Tu lze nahradit i levnějším. Vysoká tep-lota, kterou varná deska vyzařuje, by mohla myčku nádobí poškodit. Ze stejného důvodu nesmí být myčka umístěna vedle neku-chyňských teplo vyzařujících přístrojů (např. kamna nebo otevřená topeniště sloužící k vytápění).


Když pod pracovní desku vsunu myčku bez krytu, jaká musí být mezera pod pracovní deskou , aby v pracovní desce mohla být zabudována plynová varná deska. Je třeba nějaká izolace oproti teplu z plynové desky? V blízkosti dřezu ani nad varnou deskou by zásuvky ani vypínače být neměly.


Myčka pod varnou plynovou deskou.

Při standardně vysokém soklu (15cm) je výška horní hrany kuchyně 2cm. Hned nad myčkou je trouba, pod varnou deskou centimetrů široká zásuvka s dobře. Atraktivnímu vzhledu této kuchyně.


Plně vestavná myčka je zepředu zakrytá panelem ze stejného materiálu jako zbytek kuchyně. Ovládací panel již není viditelný a lze jej ovládat pouze při otevřených dvířkách. Pračky - Myčky - Sušičky prádla - Sporáky klasické plotýnkové elektrické i se sklokeramickou deskou - Sklokeramické vestavné varné desky a trouby - Lednice chladnice i prosklené - Mrazáky šuplíkové pultové i prosklené - GASTRO. Vaření na indukci je stále oblíbenější, vyžaduje ale vhodné nádobí.


Indukční hrnce se vyznačují speciálním dnem, díky němuž je úspora energie opravdu výrazná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky