pondělí 24. října 2016

Kuchyňský ostrůvek rozměry

Kuchyňský ostrůvek je hojně žádaným prvkem v moderních kuchyních. Existuje nespočet variant, jak si ostrůvek zařídit a proto je mnohdy těžké si poradit s jeho správným návrhem přesně pro vaši kuchyň. Univerzální odpověď neexistuje, ale zde je několik odborných ra jak na to. Co je vlastně kuchyňský ostrůvek zač? Chceme-li hovořit o plnohodnotném ostrůvku, pak je to takový kuchyňský prvek, který stojí v blízkosti kuchyňské linky, ale dá se k němu přistupovat bez překážek ze všech stran.


Ve chvíli, kdy takový doplněk postavíte ke zdi, už to není ostrůvek , ale pult.

Lepší je ale ponechat okolo prostor zhruba 1– 1cm. Výška ostrůvku by měla být stejná, jako výška kuchyně. Pohybuje se tedy okolo cm. I ti, kteří kuchyňský ostrůvek , ať už se stolem nebo bez, nemají, po něm většinou touží. Nabízí extra úložné prostory, pracovní plochu navíc, kde si můžete vytvořit varné či mycí centrum, a hodí se i jako jídelní nebo pracovní stůl.


Sice ho jen stěží lze označit za kuchyňský ostrůvek , ale někde musíme začít. Běžným typem pojízdného „ostrůvku“ je vozík s pracovní. Na veškeré kuchyňské práce musí být dostatek prostoru, a ten právě může kuchyňskému prostoru poskytnout ostrůvek.

Ideální situace nastává, pokud kuchyňský ostrůvek má svůj přívod studené a teplé vody, jsou nad ním rozmístěna osvětlovací tělesa, funkční zásuvky, případně digestoř. Kromě toho, že v interiéru velmi hezky vypadá, má toto řešení i další výhody, jako např. Toto řešení je vhodné do propojených kuchyní a obývacích místností, kde ostrůvek tvoří i určitý předěl mezi jednotlivými místnostmi. Ačkoliv vyžaduje větší prostorové dispozice kuchyně, jeho pozitiva výrazně převažují.


Někdy lampy jsou zabudovány do digestoře nad varnou desku nebo varné desky. V případě, že digestoř není, pak se otázka osvětlení lze snadno vyřešit s pomocí velkého závěsných lustrů a celé složení. Barva a patina je volitelná dle vzorníku.


Masivní kuchyňský ostrůvek z borovice, deska z mramoru, komponenty kovové - úchyty a rám dvířek. Rozměry : šířka 182cm x hloubka 82cm x výška 85cm. R za použití tradičních řemeslných postupů a ruční výroby záruka let vyrobeno z ocele (surové kterou lze pouze přelakovat a vynikne tím industriální design, nebo lze povrch ošetřit práškovým lakováním pro větší odolnost - například černou, bílou nebo antracitovou barvou) pracovní deska z dřevotřísky se silnou dubovou.


Víc místa na pracovní desce, víc úložného prostoru – kdo by to neuvítal? Vybírejte vozíky z různých materiálů a na kolečkách (jsou praktické a navíc si můžete občas zahrát na letušku). Lustr do kuchyně připomíná květ krásné rostliny. Kovový retro lustr je vhodný jako osvětlení do kuchyně nad jídelní stůl či ostrůvek.


Stínidlo má světlou barvu s jemnou patinou bílé ozdobné tělo a bílý kabel. Jsme rádi, že naše kuchyně zajímají jak zákazníky, tak odbornou veřejnost včetně novinářů z prestižních časopisů a webových portálů. Pracovní deska je z masivního buku.


Velký kuchyňský ostrůvek.

Pomůžeme vám najít to, co hledáte: Světle šedé Kuchyňské ostrůvky. Kuchyň bývá navíc středobodem celé domácnosti a tedy i prostorem, kde se setkávají lidé. Pokud využíváme kuchyňský ostrůvek jako pracovní nebo odkládací plochu, pak může skvěle zastoupit i funkci barového pultu.


Rázem jsme tak získali místo, které si ihned. Kuchyně - Prodej kuchyní. Ostrůvek je využíván v expozici nábytku viz.


Rohové lavice, kuchyňský nábytek Rohová dřevěná lavice do kuchyně,textilní potah,s úložným prostorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky