pondělí 21. listopadu 2016

Palivové čerpadlo ford mondeo

Ford Mondeo III kombi 2. TDCi Pro kontrolu správného dílu uveďte prosím do poznámky informace o vozidlu, kde bude čerpadlo použito - značka, model, rok výroby vozidla, obsah a výkon motoru. Na stránke Autodielyonline24. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. TDCI 1kW, mondeo , Galaxy,Smax atd. CENA za sadu vstřiků 16tis, čerpadlo tis. The Mondeo is versatile, with a version to suit all needs, design yours now.


Záruka na čerpadlo je mesiacov. Palivové čerpadlo FORD MONDEO IV S-MAX 2. Sú dva typy čerpadiel, na jednom type obr. Když pustíš proud do čerpadla, tak musí jít nafta do filtru a pak jde tou silnější hadicí na trubku do čerpadla.

Slabší je vratka do nádrže. To by znamenalo cca litru za minut. Problém s ranními starty. Po několikátém nahození se motor rozjel pravidelně.


Vyzera to tak, ze nefunguje cerpadlo v nadrzi. Odpojil som konektor a nameral som na jednom kontakte (z piatich) 6v. Všechny produkty kategorie příprava směsi a přeplňování jsou umístěny mezi nádrží a motorem. Jejich funkce spočívá v zajištění správného poměru vzduchu a paliva, který se dostane do motoru. Jedná se především o čerpadla paliva a karburátory.


Pánové, nemohu se dopátrat, zda má nebo nemá Mondeo TDCi 2. W naftove palivove cerpadlo vedla nadrze, plne funkcne neposkodene, 20e. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Na webových stránkách AutAtuA jsou uvedeny oficiální údaje o objemu paliva. Predám jazdene, repasované ale aj nové vstrekovacie čerpadla na FORD (Focus,Fiesta, Mondeo)-Delhi,Siemens,Conti nental.


Dodáváme velmi kvalitní palivové čerpadla od nejkvalitnějších značek.

Pokud v katalogu nenajdete palivové čerpadla přesně na Váš vůz, nebo si nejste jisti, ozvěte se. Nové palivové čerpadlo se zárukou pro model MONDEO III Turnier (BWY) s motorizací 2. Prodáváme autodíly od značkových výrobců. Náhradní díly pro FORD jako jsou brzdové kotouče a destičky, tlumiče, filtry, spojkové sady a další. Nové PALIVOVÉ ČERPADLO pro FORD MONDEO III 2. EcoBoost od výrobce FORD. Ventilátor chladiče - 2. Denní světlomety (Skand.) RRRRR16.


Vnitřní osvětlení Vyhřívání zad. Pre zobrazenie ponuky náhradných dielov na vozidlo FORD MONDEO II (BAP) si vyberte kategóriu z menu Náhradné diely. Zde prezentovaná data, zejména celá databáze , nesmí být kopírovány.


Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky