středa 23. listopadu 2016

Retro spodnicka

Objemové retro spodničky pod šaty a retro sukně - spodničky Banned Apparel a spodničky Hell Bunny. Krátké, střední a dlouhé retro spodničky. Spodničky dodají vašim retro šatům nový rozměr!


Vyzdvihněte svou krásu s bohatou spodničkou od Blanky Straky! Bez nich to zkrátka není ono! Dámské spodničky z naší nabídky doplní váš outfit a zajistí dokonalý retro look.

Ať už holdujete šatům, nebo kolovým sukním. Pak neváhejte a pořiďte si pod retro šaty, společenské šaty či svatební šaty spodničku. Sukně vašich šatů získá krásně na objemu a perfektně skryje i nedostatky.


A váš outfit bude dokonalý. Vybírejte ze široké nabídky na eshopu Modion. Tieto vintage šaty rozžiaria Vašu osobnosť a stanú sa tak kľúčovým kúskom Vášho šatníka. Retro kúsky nikdy nevyjdú z módy.


Bodkované, pásikavé, s kvetmi, či inými motívmi. Všetky pin up šaty sú originálne a vyrobené z bavlny, takže počas leta sa v nich budete cítiť pohodlne a neodolateľne.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ať hledáte elegantní sukni do práce, pohodlnou sukni pro volný čas nebo spodničku pod večerní šaty – u nás najdete! Zde vás musíme vyvést z omylu.


Tento styl sukní se nosil už dříve, a to nejen v 50. Vršek spodničky je pružný - spandex, zbytek je z voálu. Skladem ihned k odeslání vel.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Společenské šaty bazar: retro. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Detská spodnička pre družičky.


Farba biela alebo ecru (krémová). Dodacia lehota je dní. Nakupuje u nás na Outfit4Events. Společenské módní šaty, šaty pro nevěsty, taneční šaty na plesy a večírky, konfekce. Okouzlete své okolí krásným retro outfitem, který zvýrazní naše spodnička určená pod tutu sukni či retro šaty.


Díky této spodničce bude Vaše sukně krásně nadýchaná a budete nepřehlédnutelná. Blog nielen o móde, šatách, bodkách, vintage. Při průměrně vysoké postavě sahá pod kolena až do půlky lýtek. Hľadáte pekný a netradičný darček?


Alebo si chcete urobiť radosť a kúpiť si niečo pekné pre seba?

Vytvorili sme pre vás retro sukne, luxusné zástery a iné vecičky z našej dielničky Chicamp;Lovely. Vaše retro šaty tak získají ještě na luxusnější a dokonalejší vzhled. Díky velice elastické podšívce má universálnější velikostní použití. Seznamte se s našimi šaty osobně, věříme, že to bude láska na první pohled.


Vybereme s Vámi nejvhodnější model, poradíme Vám s doplňky a věnovat se budeme pouze Vám. Hned na začátek je vhodné podotknout, že jako má své cenové kategorie snad všechno od špaget až po klobouky, i spodničky lze koupit za stovku, ale i za tisíce. Značka POSHme představuje eshop a vlastní showroom v Brně.


Plesové šaty, společenské šaty, šaty na svatbu, business šaty do kanceláře, malé černé koktejlky, tylové sukně. Nabízí jedinečnou dámskou módu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky