středa 30. listopadu 2016

Drtič kostí pákový

Jednoduchý nástroj na drcení kostí pro drůbež, především drůbežích kostí , chrupavek zejména pro slepice. Ruční drtička kostí má ukotvení na šrouby. Levný a výkonný pákový drtič na kosti , šrotovník na kosti , mlýnek, mačkač.


Vzhledem k současné situaci šíření koronaviru způsobujícího onemocnění COVID-je možná platba na dobírku za zboží pouze kartou u řidiče nebo platba předem - bankovním převodem. Pákový drtič kostí - nestříkaný.

Je to nepostradatelný, levný a výkonný pomocník. Významný pomocník na drcení kostí pro výživu. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Rok s rokem se sešel a já jsem zde zase.


Vloni touto dobou jsem jásala nad informací, že lze zakoupit ruční pákový drtič kostí.

A protože jsem pravý český človíček, tak tento výrobek je již nedostačující, x svařovaný a také drtit denně kosti je záhul. Jakékoli rozbíjení kostí je asi 10x pomalejší než drcení drtičem a žasnu, kde někteří berete tolik času a žasnu, že si ten svůj čas nepočítáte. No, myslím, že se drtič dal koupit i za soudruha. Ještě dávno v dětství ( tá léta ) jsme měli na stodole přišroubovaný pákový drtič na kosti.


V naší nabídce najdete vše pro přípravu krmiv pro domácí zvířectvo elektrické šrotovníky a mlýnky na obilí, ruční drtiče kostí , krouhače řepy. S drtičem kostí mám dobré zkušenosti. Protože mám dva velké psy, kterým vařím drůbeží maso, zůstává dost kostí.


Než abych je vyhazovala, koupila jsem pákový drtič kostí. Drcené kosti drůbeži vysloveně svědčí. Slepice mají i přes zimu krásně syté žloutky a pevné skořápky i bez nějakého častějšího. Rozměry pákového drtiče kostí : Šířka čelistí je mm.


Elektrický šrotovník na obilí s barelem střední. Pohon drticího ústrojí zajišťuje elektrický nebo spalovací motor. Motor Mike je vo svojom.


Výborná pomôcka pre všetkých chovateľov hydiny. Pomocou tohoto drtiča môžete hydinové kosti nalámať na malé kúsky a tak vytvoriť nevyhnutný doplnok stravy pre hydinu.

S výměnným titanovým ozubením pro odběr jemně porézní autologní kosti. Jsem se chtěl zeptat zda není něco pohodlnějšího kde bych mohl naházet jak starý chleba, kosti a veškerý odpa zapnout vypínač a hotovo, než se mordovat s. Počet nalezených produktů: 1. Vážení zákazníci, na základě doporučených. Univerzálny pákový drvič kostí i rezačka zároveň slúži na prípravu výživových zmesí pre hydinu. Zľava € Množstevné zľavy. Drtič a rezačka v jednom.


Import kód: Dostupnosť: Dočasn. Hlídat dostupnost je služba, která umožňuje sledovat změnu ceny a skladové dostupnosti Vámi vybraného zboží. Zadáte svou e-mailovou adresu a při každé změně ceny nebo skladové dostupnosti zboží Vám dojde upozornění ve formě e-mailové zprávy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky