neděle 27. listopadu 2016

Pračka malá

Malý objem bubnu – na jednu dávku pojme méně prádla než klasická pračka. Méně programů – mini pračky mají oproti klasickým pračkám s až programy většinou pouze program pro normální a šetrné praní. S-shape – důmyslné provedení bočních stěn zajistí vyšší a jistější stabilitu během praní.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Pračky - Minipračky.

Lehká malá kombinovaná pračka s odstředivkou, žádné ruční praní doma a na cestác. Dnes jsou nedílnou součástí každé domácnosti a poptávka po stále modernějších spotřebičích neustále roste. Jaké jsou nejoblíbenější značky praček na našem trhu a co jste o nich možná nevěděli? Vyberajte si Práčky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Lehká malá pračka , žádné ruční praní doma a na cestách, vhodná na menší množství prádla (do kg), vestavěný časovač, oboustranně otáčivý šnek, hadice pro vypuštění.


Praia Mole is one of the best-known beaches on the island. It is popular with the locals as well as the visitors and thus the beach can be crowded during the high season from December to February. There are several bars which serve cold and refreshing drinks.

Pod pojmem malá pračka byste možná čekali jen jeden rozměr, ale k dostání jsou elektrospotřebiče různých rozměrů. Tyto pračky jsou většinou vyšší, než klasické. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Přestože se WiFi a pračka zdá být na hlavu postavenou kombinací, tato funkce je skutečně zajímavá a přináší dokonalý komfort při praní. Navíc nabízí i diagnózu stavu spotřebiče. Kombinované práčky so sušičkou sú vhodné pre náročnejších užívateľov, ktorí požadujú nielen dokonalé čistú, ale aj rýchlo suchú bielizeň.


Praktický spotrebič, ktorý šetrí nielen váš priestor, ale aj čas. V kategórii práčky nájdete predom, alebo vrchom plnené práčky, práčky vstavané a úzke práčky typu SLIM, ale aj rôzne mini práčky vhodné do menších obytných priestorov. Jednoduchá a skladná vibrační cestovní pračka.


Malá , jednoduchá a snadno přenosná vibrační pračka s vrtulí a výkonem 5W. Túto vlastnosť by mala mať každá práčka, ktorá poputuje do domácností s malými deťmi. Snadno přenosná a stále po ruce. Niektoré práčky ponúkajú nielen uzamknutie dvierok počas cyklu, ale aj zámok samotných tlačidiel počas cyklu.


Nestane sa tak, že vaše ratolesti zmenia či stopnú cyklus za chodu. Nevýhodami však je, že zvyčajne sa tlačidlá.

Boční i vertikální kartáče řetěz skvěle vyčistí a zajistí mu tak mnohonásobně delší životnost. Pračka řetězů Maxmalá s držadlem. Na rozdíl proti jiným systé. Pokud něco doopravdy zabírá místo v koupelně, tak je to jednoznačně pračka.


Zkuste si malou koupelnu navrhnout tak, aby se pod umyvadlo vešel tento nepostradatelný pomocník naší domácnosti. Uvidíte, že najednou vám bude koupelna připadat dvakrát tak větší. Předností této automatické pračky je 10letá. Všude tam, kde je potřeba uspořit místo, se hodí naše úzké pračky.


Díky jejich kompaktním rozměrům je umístíte i tam, kde právě nemáte místa nazbyt a budou tak tím pravým řešením pro menší koupelny nebo prádelny. Kapacita praní je typicky až kg. Mnohé pračky používají pouze studenou vodu, přípojku na teplou vodu každá pračka rozhodně nemá.


I přípojka na teplou vodu u nejlevnější pračky vám tak může ušetřit nějakou tu korunu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky