úterý 8. listopadu 2016

Ck kalousek kalábrie

Vážení klienti, v minulých dnech nastaly obtížné chvíle, které nám zcela změnily život. Všichni čelíme situaci, kterou jsme nikdy předtím nezažili. Tento kraj s téměř 8km dlouhým pobřežím Tyrhénského a Jónského moře se pyšní nejen pohnutou historií, ale i středověkými kamennými městečky, mořem s neuvěřitelně čistou vodou, příjemným podnebím, ale i národními parky, zahrnujícími horské masivy Apenin. Nenechte si ujít historická sídla v čele s unikátním městem Tropea nad skalnatým útesem, bizarním Catanzarem a lázněmi Lamezia Terme. Specializujeme se na poznávací zájezdy do desítek zemí světa.


Nástupní místa po celé ČR. Cílem cestovní kanceláře Kalousek je především udržovat stálou a kvalitní nabídku za dobrou cenu. Dovolená Chorvatsko s CK Kalousek. V nabídce CK Jiří Kalousek nemůže chybět ani (v česku již tradiční) dovolená v Chorvatsku.


Je obklopena na severu oblastí Basilicata a Kampánie, na západě Tyrhenským mořem a na východě Jónským mořem. Za Messinským průlivem se na jihozápadě rozkládá Sicílie. Druhá záloha do výše celkové ceny zájezdu je splatná měsíce před odjezdem. Proniknete do jeho historie, kultury, vyzkoušíte pohostinnost a přátelskou povahu místních obyvatel nebo vynikající a doslova “pikantní” gastronomii.


Přivítá Vás svou krásnou a nedotčenou přírodou a poklidnou atmosférou. Kalábrie se nachází na samém jihu Itálie. Cestovní kancelář PETRA TOUR s. Sama zájezdy organizovat nesmí. Největší tour operator, specializovaný na oblast jižní Itálie, kde nabízí ubytování a služby turistům. Poznávací zájezdy - CK REDOK - poznávací zájezdy, specializujeme se na poznávací zájezdy do desítek zemí světa.


Když zájezdy, tak poznávací zájezdy s REDOK TRAVEL. CK Delfín travel a byla jsem velmi spokojená. Cesta i ubytování v pořádku, personál hotelu příjemný a ochotný, pláž upravená, slunečníky a lehátka v dostatečném množství a moře neskutečně krásné. Naše delegátky byly stále k dispozici a doprovázely nás. Nabízíme přes letovisek a až 1možností ubytování.


U nás si vyberte tu nejlepší dovolenou! Nejlepší dovolená a zájezdy cestovní kanceláře Blue Style do atraktivních destinací jako Řecko Egypt Tunisko Turecko Maroko Španělsko Itálie Bulharsko a. Pokud budete volat ohledně vytvořené objednávky, připravte si prosím její číslo (variabilní symbol). S naší slevou pro stálého klienta od nás nakoupíte levněji, než od pořadatelské CK.


Vybírejte ze široké nabídky online. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. NA PRODEJ - Luxusní rodinný dům se zahradou v Jesenici u Prahy - Duration: 2:57.


CK Kalousek – recenze i všechny výhodné nabídky se slevou na jednom místě. Michal Souček Realitní makl. KALOUSEK Jiří - CK - cestovní kancelář. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Kontaktujte nás Navigovat.


Přímo nad hlavní pláží stojí vysoká skála, na které se majestátně tyčí kostel sv. Nedaleko zase můžete obdivovat architekturu domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky