čtvrtek 24. listopadu 2016

Poklop na studnu 1500

Požadavek prosím uveďte do poznámky v objednávce, budeme vás informovat o možném příplatku. Slovenská firma která se specializuje na profesionální systém zabudování poklopů a vpustí. Kompozitní poklopy pro náročné. Naleznete u nás široký výběr kompozitních poklopu v rúzném zatížení B12 C25 D40 E60 F900. Různých rozměrů, průměrů vhodných pro zakrytí šachet.


Chcem na zahrade kopat studnu , ale cena tych betonovych je dos vysoka, ale to.

Já bych rozhodně do plastových skruží nešel, i kdyby vyšly. Dílce pro studny – betonové skruže a poklopy – slouží k budování studní a šachet. Jsou ekologické, odolné vůči mrazu a dalším vlivům prostředí, jsou rozměrově stálé a trvanlivé. Armovaný poklop na studnu.


Výroba je možná také v barevném nebo přírodním provedení. Na objednávku je možná výroba s větracím otvore. Výstuha studní a kanalizačných otvorov € s DPH.


Zákrytu studny věnujte zvýšenou pozornost. Většina z nás ví, že studny musí být opatřeny krytem.

Ovšem také mnoho z nás se domnívá, že riziko pádu našeho oblíbeného domácího mazlíčka do studny, je tím jediným důvodem proč studny zakrýváme. A samozřejmě stále oblíbenější kompozitní poklopy na šachty či kryty na studnu , na septiky, vodoměrné šachty. Poklopy na studny a jejich sedla.


Ty Vám žádný zloděj neukradne, protože nejdou zpeněžit ve sběrně surovin. Tyto poklopy jsou datapropustné, nehořlavé, vodotěsné, pachotěsné, mají atest na pitnou vodu. Hmotnost 100cm poklopu 1kg. Vodoměrná šachta je vyrobená z polypropylenu a je vodotěsná. Korpus je vyráběný z PP desek o síle až mm.


Vstupní šachta o průměru 6mm a výšce 2mm je opatřena plastovým poklopem pochozím do 2kg. Výška obvodové hrany: mm Tl. Zakázková výroba, záloha. Do nákresu je možné uvést přesné rozměry , které požadujete.


Pro cenu výroby na dodané rozměry nás kontaktujte telefonem nebo e-mailem. Materiály pro inženýrské sítě - KANALIZACE - PLYN - VODA. B1dle stavebních předpisů ČSN EN1se používají pro zakrytí vstupních šachet kanalizací v chodnících, pěších zónách, kde může dojít k občasnému najetí automobilu a parkovištích pro osobní automobily. Výrobní program společnosti je zaměřen na dodávky betonových uličních vpustí a šachet pro odvodnění silnic, dálnic a vedení splaškové a dešťové kanalizace.


Pokud tedy potřebujete plastový poklop na studnu , žumpu, ČOV, jímku nebo jinou nádobu, neváhejte a pošlete nám Vaši poptávku. Standardně vyrábíme jednodílné nebo dvoudílné poklopy.

Materiál použitý na výrobu poklopu je konstrukční polypropylen tmavě zelené barvy s UV. Plastový poklop na studňu sa používa, ako vrchnák k plastovým skružiam na studnňu v našej ponuke. Priemer poklopu je 965mm a. A protože je náš web vystavěn na nejmodernějších technologiích, nemusí vše fungovat, jak má. Drevený poklop má vonkajší priemer 100cm. V prípade potreby može byť poklop aj s petlicou na zamykanie.


Jsou prefabrikáty kruhového tvaru, dělené na dvě poloviny. Spojování se provádí pomocí vytvarovaných polodrážek. Program na sestavování prefabrikovaných.


Výhodou je vodotěsnost šachty a izolovaný plastový poklop , který umožňuje snadné uzamčení hlavy studny, čímž je chráněna samotná technologie šachty. Studniční poklopy jsou vyráběny v provedení kruhovém dvoudílném v přírodní barvě. Používají se jako krycí desky na betonové studniční skruže, případně na jiné podobné účely.


Víko studny v rozměru - průměr 120cm, materiál smrkové dřevo, tl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky