pátek 25. listopadu 2016

Držák na alobal a folii

Rösle závěsný držák dvojitý na folie a alobal , nerezový. Na řezání plastových folií i alobalu. Zoubkované řezací nože se zapojí pouze při provozu a uhledně uříznou folii bez zvrásnění.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Polička na koření je praktickým doplňkem do kuchyně. Tato polička je opatřena držákem na kuchyňské utěrky, takže plní funkci multifunkčního pomocníka. Na poličku pohodlně umístíte kořenky se základním kořením a papírové utěrky budete mít během vaření vždy při ruce. Kořenky s kořením jsou součástí balení.


Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Prosíme vás proto, abyste jako způsob platby za vaše objednávky upřednostňovali platbu předem převodem nebo platební kartou on-line.

Funkční prvky, které je možno neomezeně kombinovat s dalšími doplňky z této série, jsou na profil zavěšeny nebo nasunuty. Třířadý držák pro kuchyňské. Ať už jej budete mít uložen v zásuvce nebo umístěn na stěně, budete velmi spokojení, jak se jedná o užitečnou domácí potřebu. Výhodou je výběr z krásných barev a provedení tak, ať se držák hodí do vaší domácnost. V každé domácnosti je potřeba také skladovat potraviny, aby se zachovala jejich čerstvost.


Nástěnný držák na alobal , potravinovou fólii a papírové utěrky OBAR - Blomus Přilnavá fólie, hliníková fólie a kuchyňská role jsou uloženy a jsou připraveny k použití. Nástěnný kuchyňský držák OBAR je dokonalým pomocníkem do vaší kuchyně. Držák kuchyňské role je prostě všestranný.


Je vyrobený z matné nerezové oceli a tak vám bude dlouho a dobře sloužit. Díky němu totiž budete mít po ruce nejen kuchyňské papírové utěrky, ale i potravinovou fólii a alobal. Praktičnost držáku vás ohromí. Snadné a rychlé oddělení požadované délky.


Závěsný systém Ibili kombinuje hned tři funkce. Kromě závěsné tyče je opatřen i prostorem na folii či alobal a dvěma řezacími noži, se kterými čistě uříznete přesně tak velký kus folie či alobalu, jaký potřebujete. Všechny druhy závěsných systému a tyčí se navíc velmi snadno montují.


Můžete je přidělat na.

Vyzkoušejte nástěnný držák LEIFHEIT PARAT. Držák je vyrobený z kvalitního a odolného plastu a. Venkovský styl kuchyni sluší. Vsaďte na detaily a proměňte svou kuchyň i vy - postačí vám stojany, držáky a další kuchyňské doplňkyl od interierdelart. Externí: držáky do garáží: karlovarské knedlíky vařené ve. Všechny informace o produktu Potravinářská fólie držák 3vna alobal ,fólii a pap.


Zásobník je vhodný na baliace fólie, papierové utierky, alobal či sáčky na potraviny - Vyrobený. Leifheit Držák rolí PROLINE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky