středa 30. listopadu 2016

Egger pracovní desky

Produkty EGGER najdou uplatnění v mnoha oblastech. Kromě výrobků pro nábytek a interiérový design zde najdete také podlahy a stavební výrobky. Postformingové pracovní desky jsou zavedeným a klasickým laminátovým řešením pracovní desky.


Dokonalý vzhled je dosažen díky bezešvému vzhledu, kdy laminát přechází plynule z plochy na hranu. Tenká dřevotřísková hrana (stabilizační vrstva) na přední podélné hraně zajišťuje vysokou odolnost proti nárazu a.

Pracovní desky s posformingovou hranou. U pracovních desek s postformingovou hranou přechází laminát plynule z plochy na hranu a vytváří bezešvý a hladký povrch. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. S našimi pracovními deskami můžete vytvořit hodnotný, autentický vzhled při nízkých nákladech a navíc s výhodou snadné údržby.


Tyto webové stránky využívají soubory cookies a další technologie sledování, které vám pomohou s navigací a zlepší naše marketingové služby. Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ. Je obzvláště úsporný na spotřebu materiálu a bez.


Specializujeme se na kuchyňské pracovní desky a je nám potěšením nabídnout tento sortiment produktů přímé veřejnosti, a to vše za velmi nízké ceny.

Legenda na konci tabulky. V naší nabídce tak naleznete, jak rustikální, tak i klasické dřeviny, reprodukce kamenů a moderní reprodukce materiálů pro nejrůznější varianty uspořádání životního prostoru. Kromě pracovních desek s postformingovou hranou dodává firma EGGER také moderní verzi s rovnými hranami. Výhody pracovních desek - odolnost proti oděru a poškrábání, hygienicky vhodné pro potraviny, odolné vůči skvrnám a snadno.


Tyto desky se standartně vyrábí v síle 2 38mm. Množství dekorů je široké od dekorů imitující dřevo, přes kámen až po dekory fantazie. Největšími dodavateli pracovních desek jsou firmy Egger a Kronospan. Další alternativou jsou pracovní desky z umělého kamene Corian, Hi-Macs, Staron, Technistone.


Velkoobchod s dřevařskými materiály. Výhradní zastoupení německé firmy GEBHARDT HOLZ-ZENTRUM pro ČR a SK. EGGER pracovní desky v dřevodekorech ve strukturách Feelwood jsou dodávány v módním provedení s rovnou hranou. Vybírejte z produktů v kategorii pracovní desky. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


Kuchyňské pracovní desky z masivu, dřevotřísky a kamene najdete na FAVI. Vyberte si například dub, buk, old wood nebo dekor mramoru. Desku na kuchyňskou linku si nechte vyrobit na míru.


Možnost objednání všech dekorů s dodáním obvykle do dnů.

U volby pracovní desky vidíte příplatek za délku nebo tloušťku desky. Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky , laky, lepidla, tmely aj. Více parametrů Méně parametrů. Zádové desky v dekoru kuchyňské desky.


Výrobce Akce Rozměry Dostupnost. Hrany jsou dokonale sladěné v dekoru a struktuře. V duchu motta „Vše z jednoho zdroje“ nabízí EGGER vybrané dekory v kolekci sladěných dekorů a struktur jako pracovní desky i jako laminát, plastové hrany ABS, zádové desky a těsnící lišty.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky