středa 2. listopadu 2016

Lakování nábytku praha

Poté následuje obroušení staré barvy a drobné opravy. Při lakování oken či dveří je potřeba základní barva a dva nátěry barvou finální. Po dokončení lakování oken či dveří vždy zkontrolujeme všechny detaily.


Po důkladné kontrole následuje pečlivý úklid. Na lakování poskytujeme roční záruku.

Většinou je možné místo výměny oken, dveří nebo zárubní všechno přelakovat. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Draft Inc. Všeobecně používáme na dřevěné povrchy polomatný lak, který opticky ladí se strukturou dřeva. Laky jsou vodouředitelné, určené pro vnitřní použití. Postup lakování se liší od druhu dřeviny, v případě moření, nebo v případě krycích barev.


Prášková barva je ideální pro lakování : kovového nábytku a bytových doplňků, věšáků, trezorů, zámků, klíčů, mříží, skříněk pro elektronické přístroje, lékařskou a výpočetní techniku, jízdních kol, sportovního nářadí a posilovacích strojů, nových dílů pro automobily a motocykly i auto a moto veterány, disků kol – plechových i Alu, kovových. Naše firma se specializuje na povrchové úpravy dřeva a kovů.

V našich prostorách naleznete profesionální prostředí, kde se naší činnosti věnujeme. Naše společnost zajistí čalounění nábytku klasickým i novodobým způsobem. Realizovali jsme již mnoho zakázek pro malé i velké klienty.


Provádíme též čalounění dveří. Nabízíme prvotřídní a pestrý výběr materiálu. Praha navíc probíhá s veškerou dopravou zdarma! Přijďte na kurz renovace nábytku.


Společně najdeme řešení vašeho projektu. Co se na kurzu naučíte? Probereme základy renovace od demontáže, výroby chybějících dílů, odstranění starého nátěru, opravy rozklýžených spojů apod.


Ukážu vám základní povrchové úpravy jako je moření, lazurování, lakování. Vašeho designového návrhu Pro lakýrnické práce používáme materiály od firem GLASURIT a Zweihorn. Získejte cenové nabídky zdarma.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Věnuji se převážně renovaci oken ve staré zástavbě, s možností odvozu do dílny.

Na oknech dokážu vyměnit ztrouchnivělá parapetní prkénka i celé dílce, včetně opravy klik, pantů, svaření táhel, zasklení apod. Lakování - Praha a okolí. Renovace nábytku Praha. Povrchové úpravy Skácel s. Broušení, tmelení, lepení, lakování a natírání starého nábytku. Váš starý nábytek bude opět jako nový.


Lze tak dle Vašeho přání dosáhnout matného, polomastného, lesklého a strukturního povrchu (struktura hrubá nebo jemná, resp. kladívková), metalízy, transparentní nebo fluorescentní barvy, imitace antiky či mramoru, imitace korodovaných povrchů apod. To zejména platí ve městech jako je Praha , Mladá Boleslav či Kladno, kde je vysoká konkurence a to vždy věstí snížení cen za vyklízení. Na odvoz starého nábytku není potřeba odborné techniky, ani postupů.


K lakování využíváme kvalitní profesionální techniku a lakýrnický materiál ILVA. K dispozici je nabídka laků v široké barevné škále dle vzorníku RAL a NCS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky