úterý 15. listopadu 2016

Grilovací motorek 12v

Nabízíme grilovací motorky v širokém sortimentu. Tyto motorky na grilování se liší jednak napájením a jednak hmotností zátěže, pro kterou jsou určené. Motorek 12v s prevodovkou produkt ů. Můžete také zvolit bateriový grilovací motorek u kterého však nemůžete počítat s tak velkým výkonem a hodí se spíš pro menší kousky masa. Nezapomeňte také na to, že nosnost není dána pouze silo motorku, ale také nosností tyče, která se s její délkou rychle snižuje.


V naší nabídce naleznete grilovací motorky pro hobby použití i vysoké zatížení. Grilovací nářadí) Hodnocení produktu: (recenzí). Při rovnoměrném zatížení lze opékat až kg masa. Pro rožeň či jehlu čtvercového průřezu 6xmm.


Silný a odolný grilovací motorek s napájením prostřednictvím zdroje AS20. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V DC, 6-2A otáčky: min-rovnoměrné. Pro grilování drůbeže postačí grilovací motorek do kg. Pokud se chystáte na přípravu drůbeže vcelku, postačí vám grilovací motorek do kg. Pro větší a těžší kusy masa je k dispozici grilovací motorek do kg, do kg nebo i do 1kg.


Vysokou nosností vyniká také motorek ke grilu na prase. Bateriový grilovací motorek CAMPINGAZ je vhodný pro otáčení grilovací jehlou Campingaz. V balení motorku jsou přípojné díly pro instalaci motorku s jehlou na příslušný gril Campingaz.


Baterie ani grilovací jehla nejsou součástí balení. Sestava motorek a grilovací jehla jsou vhodné především na grilování kuřat. Konečně můžete mít kvalitní a spolehlivé řešení ke grilu na selata, jehně či kýtu.


Kvalitní grilovací elektrický motor s vypinačem. První test - zkouška funkčnosti motorku po zabudování regulátoru do zdroje (nabíječky). Velmi oblíbený je motorek na gril UMR 0 který se zapojuje do běžné sítě s napětím 220V. Tento grilovací motorek je vhodný především k menším grilům, skvěle na něm ugrilujete například kuře.


Grilovací motorek 12v

Informace k motorku: součástí grilu je grilovací motorek , který je na 12V. Tento motorek je převodovaný a utáhne kg bez vyvážení a 1kg s vyvážením, jako zdroj k motorku jde použít autonabíječka, autobaterie nebo usměrněné trafo. Gril se prodává v surovém stavu, bez nátěru. Spínač a přívodní kabel s ochranou proti vlhkosti zaručí pohodlné a bezpečné ovládání.


Vhodný i pro velké množství grilovaného masa. Napájení 5V, baterie typ 1x není součástí balení. Velký výběr 12V a 24V motorků a ventilátorů pro všechny typy vozidel nejrůznějších značek.


Pokud máte u nás účet, přihlaste se prosíProblém s přihlášením. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Na český trh přichází revoluční novinka ve světě grilování, grilovací techniky a gastronomie vůbec, která k vám dorazila přímo od výrobce ze středomořského, sluncem zalitého Kypru! Nyní máte jedinečnou možnost objevit nebo si plně připomenout tajemství středomořských mistrů grilování. Převodový DC motor DOGA, 12V , A. Motor na stejnosměrný proud DOGA je vyvinut zejména pro průmyslová využití.


Technologie permanentního magnetu vytváří kompaktní konstrukci s velmi silným výkonem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky