úterý 1. listopadu 2016

Pizza na plech

Pizza na plech

Necháme kynout zhruba minut. Hluboký velký plech si nepatrně pomažeme olejem a těsto prsty vytáhneme do všech rohů. Mísu překryjte utěrkou a nechte 1-hodiny na teplém místě kynout.


Pizza na plech

Pak těsto rozdělte na dva až čtyři díly, na vále propracujte, rozválejte na půl centimetru, přeložte do vymaštěné kulaté formy nebo na plech a lehce stlačte, aby vznikly vyšší okraje. Postup přípravy receptu. Mouku, sůl, cukr, mléko, kvasnice a olej zpracujeme ve vláčné těsto a necháme vykynout. Misu prekryte utierkou a nechajte 1-hodiny na teplom mieste kysnúť. Potom cesto rozdeľte na dva až štyri diely, na doske prepracujte, rozvaľkajte na pol centimetra, preložte do vymastenej okrúhle formy alebo na plech a jemne stlačte, aby vznikli vyššie okraje.


Cesto potrite zmesou oleja a kečupu a naplňte podľa chuti, nechajte. Vyberte si recept na pizza na plech a připravte si chutný a výjimečný pizza na plech pokrm, lahůdku nebo nápoj. Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší pizza na plech ! Načerpejte inspiraci pro přípravu, postup a zpracování v naší databázi s desetitisíci recepty včetně. Ja napríklad nemusím olivy ale určite odporúčam. Vybírejte vyzkoušené recepty na Domácí pizza na plech , Pizza na plech , Domácí pizza podle Nikouše, Domácí hermelínová pizza , Naše domácí pizza nebo některý z dalších receptů v naší kuchařce a připravte si chutný a vyjimečný pokrm nebo nápoj.


Ten predtým pomažeme a posypeme polohrubou múkou aby sa nám cesto nelepilo. Vidličkou urobíme diery po celom ceste, hlavne na najhrubších miestach. Na cesto roztrieme paradajkový podklad. Pohádžeme na kúsky nakrájanú cibuľu. Pizza na plech - recept: Do větší mísy vsypeme mouku a do mouky rozdrobíme kvasnice, přidáme žloutek, olej, sůl a vodu podle potřeby!


Do pekárny dáme veškeré ingredience na těsto a uděláme těsto na program příprava těsta. Těsto nesmí být husté ani řídké. Hotové těsto vytvarujeme na plech a pomažeme ho povařeným kečupem s bazalkou. Na to přidáme šunku, sýr, žampiony,. Domáca zdravá najlepšia rýchla pizza na plech recept.


Recepty na dobrú pizzu. Výborná domácí pizza na plech s kterou okouzlíte všechny Vaše známé a rodinu. Podívejte se na jednoduchý recept, který si zkrátka zamilujete. Vláčná, nadýchaná, křupavá. Plech nahřejte, potřete olejem a po celé jeho ploše na něj roztáhněte těsto.


Pečte v troubě při 2°C asi 15–minut. Je dobré zamíchat v míse a pak vypracovat těsto na vále. Potřeme kečupem a posypeme hustě ostatními přísadami.


Po vykynutí vyválíme placku a dáme na vymazaný plech. Množství zeleniny a salámu si každý může určit dle vlastní chuti. Pečeme v předehřáté troubě na 170°C cca minut.


Na směs pak naskládejte suroviny podle vaší chuti. Základním a také tím nejjednodušším typem pizzy je Margarita, na které jsou rajčatová omáčka, mozzarella a lístky bazalky. Je to fakt jednoduchý, takže může vyzkoušet fakt každý! Klasikou, která nikdy nezklame je Margherita – rajčata, mozarella a bazalka. Kvalitní mozarellu už v obchodech najdete.


Pizza na plech

Obložené placky vložte na plech. Zahřejte si troubu na 1°C a pečte zhruba minut. Můžete použít pečicí papír. Jezte teplou pizzu, taková je nejlepší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky