pátek 25. listopadu 2016

Inkontinenční podložky 40x60

Jsou jemné na dotek a obsahují speciální systém proti protečení. Savé podložky TENA slouží jako doplňková ochrana lůžek, zabraňují prosakování, zmírňují zápach a zachovávají sucho. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Absorpční jednorázové podložky MoliNea patří mezi špičku inkontinenčních pomůcek - jsou kvalitní a spolehlivé. S oblibou je kupují také pejskaři pro své miláčky. Rozlišujeme podložky se záložkami a bez záložek.


Svrchní savá vrstva absorbuje moč, spodní nepropustná vrstva zabraňuje prosáknutí do ložního prádla a matrace. Lze je použít i při potížích s únikem stolice, k dostání jsou v různých rozměrech. Jednorázové podložky Abri Soft Classic jsou určeny především k dodatečné ochraně lůžka a ložního prádla při středním a těžkém stupni inkontinence.


Vysoké absorpční schopnosti podložek jsou zajištěny díky absorpčnímu jádru z celulózy, jehož celý povrch je potažen. Savost: 9ml, rozměry: x cm. Tak je stabilita podložky na lůžku maximální.


Kdy používat inkontinenční podložky. Jak MoliNea Plus fungují. Inkontinence se však netýká jen žen, ale také mužů a mladých lidí.


Naše nabídka obsahuje inkontinenční pomůcky pro všechny stupně inkontinence, tedy jak lehkou inkontinenci, tak střední až těžkou, ale také absorpční podložky pro ochranu matrací. Hygienické podložky na přebalovaní. Podložku položte na prostěradlo.


Povrchové pH minimalizuje vznik dermatitid. Jednorázové podložky MoliNea Plus jsou určeny především k dodatečné ochraně lůžka a ložního prádla při středním a těžkém stupni inkontinence. Savé pomůcky k zajištění úniku moče pro inkontinentní muže i ženy. Balení obsahuje kusů podložek. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Zkušenosti s farmaceutickými a kosmetickými přípravky absorpční podložky BAMBO-HYGIENIC A. Jaký lék Vám nejvíce pomohl či. Praktické postranní cípy k založení pod matraci. Látková varianta šetří Vaši peněženku i životní prostředí. Absorpční podložky pro inkontinentní pacienty všech stupňů, především jako ochrana čalouněného nábytku a postelí.


Detailní popis produktu. Jednou z nich jsou inkontinenční podložky. Ekonomicky výhodná varianta. Na našem e-shopu Top zdraví nabízíme různé rozměry těchto podložek.


Prodejna Hartmann eshop se zdravotnickými potřebami, zdravotní obuví a zbožím pro seniory. Od nejlevnejsiho Od nejdrazsiho. Jsou ideálním doplňkem inkontinentních pomůcek.


Jejich používáním zabráníte nečekaným nehodám, šetří tedy výrazným způsobem váš čas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky