čtvrtek 10. listopadu 2016

Kde koupit pečetní vosk

Klasický pečetní vosk v tyčince, červená barva, hmotnost cca 50g. Javascript ve vašem prohlížeči není povolený, obchod nebude fungovat správně. Vosk na pečeť – kde koupit pečetní vosk ? Sázkou na jistotu jsou specializované obchody a e-shopy.


Obvyklá cena červeného pečetního vosku je přibližně Kč za 1g. Parafín z moderních svíček používat nedoporučujeme.

Dobrý den, kde se dá koupit pečetní vosk ? Prosím vynechte internet, to vím taky Díky. Pokud byste chtěli vzor ozvláštnit, použijte prášek. Pečeť dokážete vytvořit doslova i na koleni. Je sice o poznání menší, než klasický pečetní vosk bez knotu uvnitř, ale jeho šíře užití je daleko větší.


Kč bez DPH (tj. 3Kč včetně DPH). Uvedená cena jest za jeden kus pečetního vosku. K výrobě pečeti budete potřebovat patřičnou písemnost, zdroj tepla, pečetidlo a pečetní vosk.


K zahřívání pečetního vosku je úplně nejlepší používat lihový kahan - jeho plamen nešpiní vosk sazemi.

Lze ovšem užít i prostou svíci. Při zahřívání je potřeba voskem neustále otáčet, abychom zabránili odkapávání. Sada je určena pro tvoření ozdobných voskových pečetí. Prodám pečetní vosk :fialový kszlatý 3. Velmi praktický vosk vhodný především na nejrůznější larpy, kde není dostatek vhodného prostoru pro klasický pečetní vosk.


Aladine pružný pečetní vosk - zlatý ks - neuveden. Pružný pečetní vosk na pečetění, balení kusy. Pomocí jedné voskové tyčinky můžete vytvořit až pečetí.


Vosky jsou vhodné na pozvánky, přáníčka a oznámení. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Vosk je vhodný na pozvánky, přáníčka a oznámení.


Vieš, kto pozná odpoveď? Zdieľaj, možno sa nájde odborník Pozvi odborníka, firmu, inštitúciu atď. Porady, ktoré by vás mohli.


Přiložené pečetě ve tvaru dárku a hvězdičky pak využijete např. Chcete zjistit jenom další podrobnosti? Neváhejte a zeptejte se nás.

Stříbrný pečetící vosk od anglického výrobce Manuscript pro jednoduché efektní tvoření pečetí. Zapalte knot na vrcholu vosku, nechte jej odkapat na určené místo a již jen přitiskněte pečetidlo požadovaného tvaru. Po ztuhnutí vytvoří souvislou vrstvu (kdo by to řekl).


Barva je však podle mého o něco málo horší než u pečetního vosku zde prodávaného zvlášť. Ten se mi osvědčil velmi dobře. Koupit na zkoušku ano, ale pro kvalitnější výsledek použít již zmíněný pečetní vosk v tyčinkách a třeba i obyčejnou lžičku. Pokud nevíte jak s pečetním voskem nakládat, budiž Vám nápomocen náš návod na výrobu pečeti. Pro mé potřeby je ověřená volba v kategorii Balzámy a vosky.


Základem je rozpuštění svíčkového vosku dle vašeho výběru. Sójový vosk se používá na masáže, včelí vosk krásně voní, palmový vosk vytváří ozdobné motivy na svíčce. Následně můžete přidat různé barvy a vůně do svíček a zvolit vhodnou formu na svíčky, která dá konečnou podobu. Tradiční český e-shop s výtvarnými potřebami – vše pro umělce, školy, studenty i kreativní jedince.


Najdete u nás vše potřebné – pečetní vosky různých barev, rukojeť i tavnou pistoli. Pečetící vosk je součástí balení. Další informace Rozumím Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky