pondělí 21. listopadu 2016

Elastodek 50 special dekor cena

Minimální odběr je celé balení (role) = m² ( cena za m²). Pás je určený do hydroizolací střech ze dvou asfaltových pásů jako vrchní pás. Běžná cena 9Kč, Ušetříte 2Kč ( ). Skladování Role pásu se musí skladovat ve svislé poloze a musí být chráněny před dlouhodobým působením povětrnosti a UV záření.


Elastodek 50 special dekor cena

Stavebniny DEK provádí pravidelné kontroly jakosti výrobku dle příslušných norem. ELASTODEK special dekor. Dále se používá ve skladbách střech se zatěžovacími vrstvami. Je možné ho použít i jako jednovrstvou hydroizolaci pro střechy se sklonem vyšším jak 30. Používá se jako vrchní (konečná) vrstva hydroizolací střech.


Vrchní pás je určený pro náročné kontrukce střech. Pás vyniká velkou pružností i za nízkých teplot. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kvalita asfaltové hmoty i nosné vložky umožňuje použití pásu i … 9Kč. Cena produktu bez dopravy. Ve všeobecných podmínkách jsou uvedeny další závazné údaje – doba záruky, podmínky pro skladování a dopravu, určení podmínek pro zpracování pásů, bezpečnostní podmínky pokládky, nakládání s obaly, ekologické náležitosti,.


Na hornom povrchu je pás bridlicový ochranný posyp. Na spodnom povrchu má separačnú PE fóliou. Pozdĺžne vystuženie výrazne zlepšuje rozmerovú stabilitu pásu. Horní povrch opatřen ochranným břidličným posypem. Kč injektážní krém REMMERS 18kg bal.


Kč lepenka -pás podkladní IKO Armourbase PRO 30mbal. Glastek special Mineral. Elastek special Dekor modrozelený technický list, foto (pdf). Odkazy na odborné recenze. Elastodek special mineral nabízíme v balení po m 2. Kompletní informace k výběru.


Používa sa ako hydroizolácia nových aj opravovaných striech. Ceníková cena 22Kč. Hydroizolační pás z SBS modifikovaného. Jedním z nich je také horní. Asfaltové lepenky – elastek special dekor cerveny , poptávky – koupím, inzerce.


Podélné vyztužení výrazně zlepšuje rozměrovou stabilitu pásu. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod. Konfigurátor zostáv materiálov pre strechu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky