středa 9. listopadu 2016

Recept na sušenky s razítkem

Tématické fráze: sušenky recept máslové sušenky s razítky recept na sušenky s razítky sušenky s razítky máslové sušenky club sušenky s razítkem recept recept na susenky recept na sušenky s razítkem sušenky s razítkem máslové sušenky club recept máslové sušenky s razítkem suśenky šusenky recepty recepty na susenky vytláčený sušenky recept dm razitka na susenky. Tématické fráze: sušenky recept recept na sušenky sušenky recepty na sušenky domácí sušenky recept sušenky sušenky recepty recept na sušenky tescoma recepty susenky tescoma s chutí recepty sušenky domácí sušenky razítka razitka na sušenky razítka na sušenky recept domácí sušenky recept domaci susenky tescoma domácí. Sušenky jsou pečené, většinou spíše sladké (ale existují i ve slaných verzích) suché placičky.


Existuje nespočet variant. Z těsta se mohou vykrajovat nebo tvarovat do kuliček, které se následně sušenkovým razítkem nebo jen tak rovnou plochou rozplacatí.

Velmi oblíbené jsou sušenky u dětí, které vám jistě rády pomohou také s jejich přípravou. Příprava sušenek je totiž velmi snadná. Zvládne ji i proto i naprostý začátečník. Pro základní recept na domácí sušenky budeme potřebovat pouze pět ingrediencí – mouku, mléko, tuk, cukr a vejce.


Sušenky s razítkem Napekla jsem na dobročinnou akci Vánoce patří dětem pár sušenek. Mlsali nejen děti, ale i rodiče, babičky,tetičky, strýčkové. Těším se na další recepty Odpověď pěkně vypečený blog 9.

Zdravím Vás, Peti Děkuji za komentář, jsem ráda, že jste s receptem spokojená a sušenky Vám chutnají. Těsto rozválíme na tloušťku 3-mm. Vykrajovátkem vykrajujeme kolečka a razítkem otiskneme vzorek. Ahoj holky dostala jsem od pritele razitko na susenky. Moc jsemsi ho prala, ale zjistila jsem, ze vlastne nemam zadny recept.


Zabrouzdala jsem k tobě na blog, protože mi bylo jasné, že tu bude spousta inspirace. Už mám vybraných několik receptů a tyhle sušenky budou určitě velkým trhákem! Takže moc děkuji za recepty a inspiraci a taky za to, že jsi tak skvělá a dělíš se s námi o své kuchařské poklady.


POTŘEBNÉ PŘÍSADY Recepty nejsou moje. Posbírala jsem je a vyzkoušela. Razítka (už máme tescomu i tchibo:-)) si s klukama užíváme a budeme vděční za další recepty. Sušenky dáme do předem předehřáté trouby na 1stupňů a pečeme min. Sušenky můžete vykrojit kovovými nebo plastovými formičkami ve tvaru vajíček, zvířátek, nebo stačí jen obyčejná kolečka.


Ty, které vykrojíte obyčejnou formičkou, můžete ozdobit bílkovým sněhem jako perníčky nebo jinou oblíbenou polevou. Upéct doma sušenky není žádná věda a oproti těm kupovaným máte alespoň přehled o použitých surovinách. Razítkem na sušenky nebo dnem skleničky na ně lehce zatlač a pak už libovolně můžeš ozdobit.

Například na ně vytlačit tvar vidličkou. Peč v troubě při 180°C lehce dozlatova, asi minut. Ve středu budou ještě měkké, okraje tvrdší. Nech je na plechu vychladnout.


A pak teprve sušenky sundej z pečicího papíru. Udělejte si výborné domácí máslové sušenky. Máte na výběr dvě varianty. Zdravou a nejzdravější, záleží jen na vás jakou variantu surovin si vyberete. Postup Ze surovin uděláte těsto a necháte hodiny uležet v lednici.


Nechte vychladnout a po úplném zchladnutí je můžete libovolně ozdobit. Sušenky s lentilkama recepty , které budete milovat. Bílky se nesmí vyšlehat. Vyberte si ze stovek receptů na Sušenky s lentilkama, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Sušenky s lentilkama.


Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Sušenky s lentilkama receptů z čech i ze. Včera jsem u Helenky objevila recept na domácí sušenky. Koka máme moc rádi, spěchala jsem tedy do kuchyně upéct snídani, ale lednice mi nevydala žádné máslo.


Tak jsme zajeli včera v pozdních hodinách nakoupit do oněch obchodů, které nikdy nezavírají, když jsme se vraceli z úžasného koncertu Tata bojs.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky