čtvrtek 3. listopadu 2016

Rock machine manhattan 70 2015 recenze

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Jízdní kola) Hodnocení produktu: (). MANHATTAN -najít prodejce. Všechna práva vyhrazena.

Lehký hliníkový rám je osazen odpruženou vidlicí. Obrázky na webu ROCK MACHINE a prodejců ale neodpovídají realitě! Ve skutečnosti LIGHT GREY je velmi tmavě šedá a ANTRACITE prakticky splývá s černou. Kolo bych si koupil znovu, ale odlišnost od obrázků je velké zklamání a výsledkem je prakticky černo-černé kolo (namísto původního vydařeného designu)! Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže.


Manhattan má lehký hliníkový rám, který je postaven na velkých kolech a osazení tvoří odpružená vidlice SR Suntour XCT, komponenty Shimano s převody a hydraulické kotoučové brzdy Shimano. Dural zajišťuje odolnost rámu proti poškození, na druhou stranu přináší také poměrně vysokou hmotnost kola, kg je váha se kterou by mohli mít méně fyzicky zdatní jedinci při manipulaci problémy.

New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


From Generators to Rugs to Bedding. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Looking For Great Deals? Výbornou volbou pro zábavnou jízdu městem, po cyklostezce i lehkým terénem.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Internetový obchod Online-kola. The company is committed to offer freedom and adrenaline rush to the riders as all the products being designe developed and manufactured by Rock Machine meets the high international standards. Testy zboží jsou velmi důležitým ukazatelem kvality výrobku.


Mnohdy však nedokáží zohlednit konkrétní účel použití. Někdy se v testech dozvíme, kolik stovek hodin výrobek vydrží a přitom ho fakticky využíváme pouze pár minut denně, takže nám tak jako tak vydrží věčně :-) Hlavní je tedy sledovat spíše ty parametry, které opravdu využijeme. Kolo Rock Machine Manhattan matné černé (XL) Horské kolo Rock Machine Manhattan s koly je vhodné do terénu.

O pohodlí se postará vidlice se zdvihem 1mm. Na kole jsou komponenty řady Altus. Horská kola s průměrem kol 26“ jsou klasikou, kterou si dříve volila většina cyklistů. Je vhodné pre jazdu po rovnom povrchu, ale nesklame ani v ľahkom teréne.


Pánské horské kolo Rock Machine Manhattan s 2palcovými koly ve velikosti rámu palců v černém barevném provedení s modrými a šedými detaily. Popis: Horská kola Rock Machine Manhattan jsou ideální volbou pro všechny příležitostné cyklisty, kteří si rádi vyjedou s přáteli do přírody nebo jen tak pro zábavu. Nový Manhattan je postaven na 2palcových kolech a výbavu tvoří mechanické kotoučové brzdy s řazením Shimano s 3xpřevody. Ponúkame možnosť predĺžiť si záruku na rám na rám na roky (bezplatne) alebo na let (za poplatok):.


Predĺžená záruka sa poskytuje na rám bicykla zakúpeného od autorizovaného maloobchodného predajcu bicyklov Rock Machine , který je schopný poskytnúť odpovedajúci záručný a pozáručný servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky