úterý 15. listopadu 2016

Chata u slona recenze

Autobusová zastávka Dolní Morava, lesní správa je vzdálená jen pár kroků od chaty. Odtud mohou hosté pokračovat na další autobusová spojení do okolních měst. Hosté přijíždějící autem jej mohou zdarma zaparkovat před budovou chaty.


You can choose from single, double and multiple-bedded rooms. Extra bed can be provided for some of them. Accommodated guests can relax in the wellness centre.


Poloha chaty je přímo u spodní stanice lanovky U Slona – 6m n. V chatě najdete restauraci, venkovní terasu s posezením, dětské hřiště, aprés ski bar, půjčovnu. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Komfortní ubytování je ideální pro hosty všech věkových kategorií. Ubytování na Dolní Moravě v srdci horského resortu Dolní Morava. Vyberte si Wellness hotel Vista, penzion Terezka nebo chaty U Slona, Marcelka a Slaměnka.


Vyhřívaná lyžárna a úschovna kol. Sněžník, naproti Wellness hotelu Vista – 7m n. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Tripadvisor jako z 5. Pak ale klesly teploty a nasněžilo, takže jsme se dočkali lyžování - sjezdovka ve ski areáku Větrný vrch i tratě ve ski rezortu DM se nám moc líbily.


Bohužel zde s výjimkou jediné sjezdovky U slona chybí aspoň ještě jedna široká modrá trať pro začátečníky. Skipasy nejsou zrovna levné, ale ocenili jsme bezplatné. Králického Sněžníku, v obci Dolní Morava a jsou součástí Resortu Dolní Morava. Prostředí Chaty Marcelky je ideálním místem pro ubytování během dovolené s dětmi.


Penzion Na Čertovce je situován v malé obci Dolní Orlice u městečka Králíky v malebné a panensky čisté přírodě podhůří Orlických hor. Svým hostům nabízí příjemné a pohodlné ubytování a vynikající kuchyni ve vlastní vyhlášené restauraci. Poloha přímo naproti sjezdovky a chaty U Slona – 6m n. Dolní Morava - Jeseníky: chaty a chalupy k pronajmutí, apartmány, penziony a další levné ubytování v soukromí v Dolní Moravě. Grill w okolicy Grybowa, Nowego Sącza, Imprezy integracyjne - Nowy Sącz, Grybów, Wynajęcie pokoi.


Penzion Krčma se nachází v obci Dolní Morava v krásném prostředí Kralického Sněžníku. Dolní Morava je vyhlášeným turistickým střediskem letní i zimní sezóny. V létě je ideálním výchozím bodem pro pěší turistiku nebo cykloturistiku v oblasti Kralického Sněžníku. V zimě je střediskem zimních sportů s několika kilometry sjezdových tratí všech.


Chata Slaměnka) Dostupnost ověřena. Skvělá adrenalinová jízda. Bobovou dráhu najdete v areálu U Slona. Svézt se můžete po celý rok, a to jak v létě, tak v zimě.


Dráha je nejrychlejší za mrazu a deště a je lákadlem pro všechny bez rozdílu věku. Boby jsou dvojmístné, na jeden bob se vejdou i dva dospělí, ale můžete si užít i jízdu sami. The property is miles from Bad Leonfelden, and guests benefit from complimentary WiFi and private parking available on site.


The vacation home comes with bedrooms, bathroom, a flat-screen TV, a dining area, a fully equipped kitchen, and a terrace with lake.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky