úterý 8. listopadu 2016

Mäsiarske naradie

Zaobstarajte si mäsiarske náradie a iné mäsiarske potreby priamo z prvej ruky bez komplikovaného vybavovania a stresu. Garantujeme Vám top kvalitu na všetky mäsiarske náradia a potreby, z ktorých väčšie množstvá držíme priamo na sklade, aby sme urýchlili možnosti dodania objednaných mäsiarských potrieb. Profesionálna kvalita za výhodnú cenu!


ZŠ v Bardejove na sídlisku Družba Majáles pre žiakov a priateľov školy kde sme sa zúčastnili aj my. Ostré čepele ich robia ideálnym pomocníkom pre mäsiarov.

Nože Victorinox Swibo a Fibrox od 29€. Mäsiarske potreby na Majálese. Nadobudnuté cenné skúsenosti z viacročnej činnosti v mäsopriemysle, je základ pre excelentné. Kvalitatívne zodpovedá kuchárskym nožom zn. Paderno a je určené najmä.


Kvalitné profesionálne mäsiarske náradie a kuchynské nože vám uľahčia prácu a ušetria čas. V našej ponuke nájdete kvalitné mäsiarske náradie ako ocieľky, mäsiarske. Veľkým hitom sa opäť stávajú domáce udiarne, ktoré tiež nájdete v našom sortimente.

Hľadáte toho správneho pomocníka, ktorý vám pomôže v záhradke odrezať, odstrihnúť, vykopať či upraviť? Práve tu nájdete kvalitné záhradné a lesné náradie za dostupné ceny. V našom širokom a bohatom sortimente nájdete nástroje od nožníc cez rýle, lopaty, mäsiarske nože či kálačky a postrekovače.


Pre bitúnky, rozrábky a mäsové výrobne ponúka G. A to pre všetky veľkosti prevádzok. Okrem výrobných zariadení sú v ponuke aj zariadenia na zabezpečenie hygieny v uvedených prevádzkach. FERMAT SHOP - ponúka bohatý výber elektrického, ručného náradia a súvisiacich produktov. Mäsokláty, mäsiarske kláty(špalky), krájacie dosky, plastové, drevené pre mäsiarsva, obchody potravín, gastronomické prevádzky, profesionálne. V prípade že ste vykosťovač, porážkar, mäsiar, vedúci nákupu, majiteľ reštaurácie, kuchár s hviezdičkou, poľovník, ambiciózny rybár alebo hobby kuchár – taký rôznorodý ako sú naši zákazníci ,tak rôznorodé je aj produktové.


Find more data about masiarske potreby. Riešenia kuchýň na mieru, od naprojektovania, až po realizáciu. Najpredávanejšie produkty z kategórie. Nôž mäsiarsky PRESTO cm. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Dosky, mäsiarske kláty a potreby V podkategórii dosiek, mäsiarskych klátov a potrieb nájdete na päť desiatok produktov potrebných pre kvalitnú prípravu mäsa, zeleniny, ale aj ovocie pře samotnou tepelnou úpravou.

Hák nerezový mäsiarsky. Kvalitný nerezový hák pre využitie v potravinárstve. Využijete ho pri zabíjačkách a pri údení , ako aj skladovaní mäsa a mäsových výrobkov.


Materiál: čepeľ je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, na rukoväť je použitá zdravotne nezávadná plastická hmota - tepelná odolnosť do 1°C. Kategória Potravinárske stroje - bazár. Nárezové stroje môžu byť automatické, poloautomatické, ale aj ručné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky