pondělí 14. listopadu 2016

Nádrž na dešťovou vodu 5000l

Sestava obsahuje veškeré potřebné příslušenství a je navržena tak, aby zákazník nemusel nic dokupovat. Příslušensví od nás obdržíte ZDARMA nainstalované v nádrží. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:.


Pokud hledáte plastové nádrže na vodu , tak u nás si vyberete! Chcete ušetřit výdaje za vodu ?

Využívejte dešťovou vodu a ušetřete tak až polovinu té pitné. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní. Kvalitní jímky na dešťovou vodu německého výrobce jsou určeny k zachycení vody, která pak může sloužit k dalšímu použití v domácnosti nebo na zahradě. Nadzemní nádrž Classico 6l.


Dešťovou vodu využijete nejen na zalévání vaší zahrady, ale i na praní nebo splachování WC. Už nemusíte zbytečně plýtvat pitnou vodou. Kromě velkého množství nádrží na dešťovou vodu Vám také nabízíme jednoduché a intuitivní nastavení internetového obchodu.


Nádrže na dešťovou vodu.

V našem eshopu najdete řadu různých velikostí nádrží nebo kompletní sestavy vhodné na využívání dešťové vody. Vhodná do venkovních i vnitřních prostor. Uložení na rovný podklad. Certifikace pro pitnou vodu. Jak vybrat nádrž na dešťovou vodu.


Podzemní plastová samonosná nádrž SMART se využívá k akumulaci dešťové vody. Zásoba vody následně slouží pro závlahu zahrady nebo je možné využít ji v domácnosti. Jímku lze použít také k akumulací odpadní, splaškové vody. Stránka popisuje nabídku nádrží na dešťovou vodu společnosti Nicoll.


Popisuje jak akumulační nádrž vybrat, jak funguje zachycení srážkové vody a jak dešťovou vodu využívat. Společnost nabízí nádrže Garantia Columbus, Cristall, Li-Lo včetně čerpací techniky. Samonosné jímky se usazují do vykopané jámy a zasypávají pískem, štěrkopískem. Není potřeba betonovat. Součástí dodávky je plastový pochozí poklop.


Sestava je vhodná na sběr dešťové vody a její další využití pro zálivku. Objednejte si betonovou nádrž na dešťovou vodu a využívejte ji nejen na zalévání. Obavy z její nákupu a instalace nejsou na místě.

Betonová nádrž ušetří až pitné vody. Jestliže dokážete jímat dešťovou vodu , můžete ušetřit až pitné vody, kterou jinak čerpáte z vodovodu. Jejich instalace nevyžaduje beton.


Tyto nádrže umožní zachycení menšího i většího množství dešťové (a nejen dešťové) vody a jejího následného užití na zálivku zahrad v období sucha. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Stačí si nádrž na vodu vybrat! Plastová jímka určená ke skladování dešťové vody nebo splaškové, může být použita do míst s výskytem vysoké spodní vody.


U nádrží z primárního polypropylenu zákazník obdrží certifikát materiálu, který garantuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky