středa 23. listopadu 2016

Pánská tepláková souprava nike

Shop now online and in store. Sociální média a reklamní soubory cookie třetích stran používáme k tomu, abychom ti mohli nabízet funkce sociálních médií a přizpůsobenou reklamu. Hledáte trendy pánská tepláková souprava ? Na GLAMI si snadno doplníte outfit o podobné kousky. A neuniknou vám ani slevy a výprodeje.


Pánská tepláková souprava NBA.

Vybírejte pánské sportovní soupravy a další značkové zboží. Světové značky SKLADEM Nakupujte z POHODLÍ domova Prodloužená doma na výměnu či vrácení Velké výhody pro členy Klubu! Nike Dri-FIT Inter Milan Strike.


Přihlášení k odběru novinek. Nenechte i uniknout výhodné nabídky! Bezvasport na facebooku. Stylový pánský set na motivy značky Nike. Jordan Jumpman Flight Suit.


Basic pánská tepláková souprava Team červeno černá.

Můžete v ní ale strávit klidně celý víkend. Pořízením teplákové soupravy z bavlny získáte pohodlí, po kterém po celém dni v práci jistě toužíte. V naší pánské teplákovce tak můžete lenošit u televize, fandit svému oblíbenému týmu a nebo klidně vyrazit na procházku nebo.


Pohodlná tepláková souprava je must-have každého moderního chlapa. Uvolněte se a překonávejte svésportovní hranice v kvalitní stylové soupravě. V zimních měsících vám poslouží kombinace s dlouhými rukávy.


V létě naopak určitě oceníte kraťasy. Na výběr máte několik různých variant, které máme ve velikostech S. Souprava obsahuje mikinu se zipem po celé délce a pohodlné tepláky. Celý set je vyroben z materiálu s technologií Dri-Fit, díky níž. Tepláky: dvě boční kapsy, na pravé horní části nohavice dekorační zip, zadní kapsa na zip, pás se stahovací šňůrkou, elastický pásek na dolním okraji nohavice. Pohodlnou soupravu je možné využít jak na běžné nošení, tak na sport.


Mikina má kapuci a klokaní kapsu. Poštovné zdarma Novinka! Výrazný grafický motiv na obou dílech vytváří dokonalý vzhled od hlavy k patě. Počesaný flísový materiál je měkký na omak a zahřeje tě po celém těle. The jumper is crafted in an over the head design and features long sleeves, a drawstring adjustable hoo ribbed trims and a kangaroo pocket.


Set využijete jak na sportování, tak na rekreaci nebo si jí můžete vzít na dovolenou. Do prostorné klokaní kapsy můžete schovat větší předměty a hlavu schováte.

Soupravy na fotbal z naší nabídky jsou funkční a mají zároveň moderní provedení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky