úterý 29. listopadu 2016

Dřevěné příhradové vazníky

Hlavním programem je navrhování, výroba a dodávka dřevěných příhradových vazníků se styčníkovými deskami a dodávky staveb ze. Střechy postavené na vaznících jsou široce oblíbené, dostupné, odolné a jejich stavba netrvá příliš dlouho. Dřevěné příhradové vazníky.


Pro mnoho střech jsou příhradové vazníky jedinou alternativou složitého a ocelí vyztuženého klasického krovu. V mnoha případech postačí příhradovým vazníkům pouze obvodové stěny zakončené ŽB věncem. Vnitřní stěny pak dovolí vytvořit střechu levněji.

Nechte si u nás zpracovat cenovou nabídku. Vazníky se styčníkovou deskou. Vzhledem k zprůmyslnění jejich výroby vytlačily dříve používané sbíjené. Jejich konstrukce je tvořená dřevěnými pásnicemi a překříženými ocelovými diagonálami, díky kterým jsou vazníky lehké, ale zároveň zajišťují dostatečnou tuhost. Vyrábíme vazníky , dřevěné vazníky a krovy.


Používáme nejmodernější technologie při výrobě a montážích střech. Příhradové vazníky , krovy, střechy Krepl. Zvolte pro svou stavbu tento vynikající konstrukční prvek a svěřte realizaci do rukou špičikových odborníků z firmy Sovym.

Víme, že termíny jsou pro vás důležité. Navazují další řemesla, prší do chalupy, dodavatelé čekají a nastupují jim další práce, takže pak nemají čas a vše se komplikuje. V našich končinách vůči nim ale panuje jistá nedůvěra pramenící z nevědomosti.


Vyrobíme, dodáme a namontujeme příhradové vazníky nebo klasický krov pro Vaší střechu. Nabízíme kvalitu a zkušenosti za zajímavé ceny. Hledáte spolehlivého partnera pro stavbu moderní střechy? Svěřte nám stavbu krovů, které přirozeně. Dále zajišťujeme dodávky a montáže všech klasických tesařských konstrukcí.


Dodáváme dřevěné prvky pro bednění monolitických ŽB konstrukcí. Provádíme klempířské a pokrývačské práce. Realizujeme hrubé stavby nízkoenergetických dřevostaveb. VAZNÍKY - PŘÍHRADOVÉ VAZNÍKY.


Naše firma se zabývá výrobou nosných střešních konstrukcí - vazníky. Systémem dřevěných příhradových vazníků spojených styčníkovými plechy. Zastřešení prováděné pomocí této technologie plně nahrazuje zastřešení pomocí klasické technologie.


Optimální návrh vazníku. Protože jsou jednotlivé pruty namáhány převážně osovými silami, můžeme efektivně využít materiál a tím snížit cenu výsledné konstrukce.

Náš team odborníků Vám již několik let úspěšně dodává kvalitní střešní dřevěné vazníky. Naše české vazníky jsou označeny ochrannou známkou bois originale a znamená ve volném překladu z francouzštiny originální, nebo-li pravé dřevo. Překlenout s nimi lze rozměry až desítky metrů (max.


30m). Aktuality Ohlédnutí za veletrhem Střechy Praha. R a střední Evropě: Veletrh Střechy Praha. Certifikát pro příhradové vazníky.


To jsou moderní dřevěné příhradové vazníky pro Vaši novou střechu. Rychlost v přípravě i montáži pro Vás. Konstrukce se styčníkovou deskou se používají.


Kvalitní materiál příhradových. U moderních staveb se někdy místo dřevěných krovů používají příhradové vazníky , a to zejména u střech s mírným sklonem. Jsme schopni vyrobit vazníky na téměř jakýkoliv půdorys domu.


Hledáte firmu, která Vám vyrobí a dodá příhradové vazníky ? Pak neváhejte oslovit naši společnost. Firma DŘEVĚNÉ KONSTRUKCE s. Sedlčan navrhuje, vyrábí a dodává příhradové vazníky se styčníkovými deskami s prolisovanými trny pro obytné stavby, jízdárny, haly, zemědělské stavby a dřevostavby. Nejstarší výrobce v ČR.


Cenová nabídka a návrh konstrukce zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky