úterý 1. listopadu 2016

Daruji za odvoz sedaci soupravu

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Použité sedací soupravy bazar: za odvoz. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Ekokuze je popraskana a misty se loupe, sedacka vhodna na chalupu nebo do garaze do trucovny. Krome zniceneho povrchu plne funkcni.


Rozmery 160x2a taburet 62x62.

Sedací nábytek je kromě špinavého potahu v bezvadném stavu. Daruji za odvoz rozkládací retro pohovku. Má nově očalouněné matrace. Vše v dobrém stavu, vyzvednutí Ústí nad Orlicí v neděli 8. Potah textilie a boky z ekokůže. Ekokůže se za polštáři loupe a sedačka je i trochu poškrábaná, viz foto.


Výška - 34cm Šířka - 40cm Odvoz dnes do cca 19.

Případně jiný den (ideálně středa do 17.h), potřeba odvézt do pátku 7. Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem inzertním portálu. Vhodná na zastřešenou terasu, balkon, do garáže, dílny, klubovny a podobně. Sirka prvniho dilu sedacky 125cm, hloubka 9 rohovy dil 90x90.


Pohovku a kreslo je mozno mit oddelene, jsou zakoncene latkou v horni casti. Rozkládací s úložným prostorem. Stav viz foto, někomu ještě může posloužit. Je na dřevěných nožkách. Nutný vlastní odvoz a odnos.


Pardubice, cena zadarmo, od Martin Cihlář na Sbazar. Děkuji za nabídky Sedačka je stále pěkná, zachovalá. Všechny potahy lze sundat a je potřeba je vyprat. Součástí jsou i tři velké polštáře.


Barva červená, nyní natahovací potahy hnědé.

Můžete si odvézt zdarma v úterý 14. Nabízím 3dílnou sedací soupravu za odvoz. Zdarma přenecháme sedací soupravu. Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme.


Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Projděte si inzeráty sedaci souprava daruji na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Archiv podobných inzerátů DARUJI ZA ODVOZ SEDACI SOUPRAVU Rokoková sedací souprava Rokoková sedací souprava. Prodám starožitnou rokokovou sedací soupravu - Sofa, křesla, židle.


U vlastní sedačky chybí dva podsedáky a jedna opěrka, viz foto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky