středa 16. března 2016

Wapky recenze

Vysokotlaké čističe, neboli wapky , jsou perfektním pomocníkem nejen pro dům a zahradu, ale také třeba do garáže a na chalupu. Pohodlně umyjete dlažbu, zaschlé zablácené kolo, zahradní nábytek zašpiněný po velké bouřce i svého největšího čtyřkolového miláčka (a to včetně špatně přístupných míst a podvozku). Platí, že jednoduchšie wapky majú tlak do 1bar a poradia si napríklad s umytím záhradného nábytku, motorky alebo auta. Wapky s tlakom od 1až 1bar vyčistia terasy, bazén aj vonkajšiu dlažbu.


S výjimkou nastavení trubice na proud vody je příkladné i ovládání. Také wapky Stihl se ale prodávají a patří mezi špičkové. Později se firma vypracovala a dnes je známa svojí kvalitou po celém světě.


Vapky od této společnosti koupíte již od několika tisíc korun. Výjimkou nejsou ani hodně drahé modely. Integrované čerpadlo se samonasávací funkcí umožní přímé čerpání vody z nádrže. Nevíte si rady s výběrem nejlepšího vysokotlakého čističe, neboli wapky ? S našim nákupním rádcem si jistě vyberete ten pravý čistič! Hmotnost výrobku je pouhých kilogramu a výška necelý půlmetr.


I tak však kolem domu zvládne většinu běžných činností, které po čas roku budete s tlakovou myčkou dělat. Wapky v této kategorii jsou poháněny elektřinou a vyznačují se nízkou hmotností a snadnou manipulací. Mezi priority při výběru typu bych osobně považoval taky množství příslušenství, které ke stroji můžete pořídit. Mnohdy se stane, že si koupíte malý, levný čistič a až později zjistíte, že nemáte možnost si ho rozšířit tak, aby zvládl víc než jen základní funkce, radí s výběrem Petr Šantrůček z oddělení strojů hobbymarketu Bauhaus.


Naštestí jsem držel pistoli ,právé v tý době v jedný ruce, jinak mi to asi ufikne palce. Wapku vrátil a žádal i vrácení pěněz, chvilku jim to trvalo ale nakonec mi peníze vratili. Recenze tlakových myček Riwall REPW 1SET. Vysokotlaký čistič Riwall REPW 1SET disponuje průtokem 4l za hodinu s tlakem 1barů, což jsou dostatečně vysoké hodnoty pro čištění silně znečištěných povrchů. Není proto asi překvapením, že se hned na prvním místě testu vysokotlakých čističů.


Výbava: třímetrová tlaková hadice s pistolí, variotryska, nádržka na čistící prostředek s pěnovou tryskou, třímetrový přívodní kabel. Hodnocení produktu: (Průměrný) recenze. Lehká a zároveň velmi výkonná tlaková myčka s ohřevem vody je skvělým pomocníkem v práci i na zahradě.


Díky silnému asynchronnímu motoru si poradí s téměř jakoukoliv nečistotou. Pro účinní mytí doporučujeme wapku s tlakem alespoň 1barů. Potřebujete umýt auto, vyčistit terasu, fasádu, či něco jiného?


Pak je pro vás ideálním pomocníkem vysokotlaká myčka, nebo-li „wapka“. Na zametacím stroji Kärcher S 6si chválí hlavně úsporu času, jeho skladnost a schopnost stroje vymést i rohy a okraje. Vždy pred použitím wapky po dlhšom čase ju treba zavodniť. Pripojte vodu, spustite pištoľ a nechajte vodu, aby prirodzene vytlačila vzduch.


Zároveň odporúčame použiť filter na jemné nečistoty ešte pred pripojením vody na vstup do wapky. Pre dlhodobé zazimovanie je najlepšie teplé prostredie s vypustením vody z wapky. Nejlepší tlakové myčky ( wapky). Wapky jsou kompaktní čističe, které se skládají z čerpadla, hadice a vysokotlaké trysky. Na tuto trysku můžete nasadit další kartáče, které umožňují přístup do nejrůznějších prostor.


Wapky jsou celkově univerzální a pokud si koupíte velké množství příslušenství, dokážete s nimi umýt třeba i fasádu domu. Pojďme se podívat na parametry podrobněji a podíváme se také, jaké jsou recenze a zkušenosti zákazníků k jednotlivým produktům. Jeden z nejdůležitějších parametrů při výběru vysokotlakého čističe je kvalitní čerpadlo. Pro určení parametrů čerpadla platí pravidlo, že čím vyšší je tlak čerpadla, tím bude mytí efektivnější a účinnější. Od dobrej “ WAPky ” by ste mohli očakávať očistenie auta, motorky a bicyklov, umytie dlažby, terasy, bazénov, záhradného nábytku, odstránenie vrstiev prachu a nečistôt z fasády.


Využitie môže byť skutočne rozmanité, jedinou podmienkou je rozumne nakúpiť. Nilfisk OPAVA, Prodejna, servis a půjčovna čistící techniky NILFISK, WAP, ALTO, VAPKA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky