pondělí 21. března 2016

Loupač jablek

Kráječ a loupač jablek je určen ke krájení čerstvých jablek nebo tvrdších hrušek na spirálu. Mechanický loupač 3vje ideální nejen k loupání jablek , ale i hrušek nebo brambor. Stačí točit kličkou a jablko zbavíte slupky, dužinu nakrájíte na jemné proužky a na mlýnku zbude pouze nepoužitelné jádro. Mlýnek oceníte při loupání většího množství jablek pro přípravu koláčů, pyré nebo křížal.


Loupač jablek 3vs jednoduchým použitím a čištěním pod tekoucí vodou.

Určený na loupání, krájení a vypeckovávání jablek. Pevná konstrukce z hliníkového odlitku a pochromovaného. Malá ruční mašinka pro Vaši kuchyni. Snadno najednou nakrájí, oloupe a vykrojí jádřinec z jablek a tvrdších hrušek. Díky otočnému mechanismu je loupání rychlé a snadné, čepel z nerezavějící ušlechtilé oceli odstraňuje slupku ve velmi tenké vrstvě.


Zároveň se vykrojí jádřinec a jablko může být zároveň i oloupáno (vypínatelná funkce). Překrojením spirály jsou jablka připravena k.

Jablečný sen, loupač jablek - s přísavkou - velmi šikovný loupač na jablka, hrušky nebo třeba i brambory, se kterým se vyřádí i vaše děti a jablka jim hned budou jinak chutnat! Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Tento výborný německý loupač na jabkla (ale i jiné suroviny - např.: okurky, brambory, hrušky, batáty,) má rovnou funkce: Jablka umí oloupat a současně při loupání ho umí i nakrájet a rovnou ho zbaví jadřince.


Lze nastavit i pouze krájení a loupač lze odklonit, aby slupka na jablku zůstala. Jablko můžete současně oloupat, odstranit. Kvalitní loupač a kráječ jablek Zassenhaus je určen ke krájení čerstvých jablek na „spirálu“, zároveň se vykrojí jádřinec jablka. Po oloupání lze nakrájená jablka usušit, nebo použít na koláč. Popis: Multifunkční ruční kráječ jablek pro snadné domácí použití bez nároku na kvalifikovaný personál.


Při jedné činnosti současně oloupete, odjadřincujete a naplátkujete jedno jablko. Pokud chcete pouze naplátkovat a odjadřincovat, odkloněním loupacího nože tak lehce učiníte. Na podzim, kdy dozrávají čerstvá jablíčka, většina hospodyněk peče voňavé jablečné štrůdly a další dobroty ze šťavnatých jablek. K tomu je nutné spoustu jablek oloupat.


Umožňuje ľahkú prácu, nastaviteľné nože na lúpanie, krájanie a oddelenie jabĺk, hrušiek alebo zemiakov. Recenze nám o Spirálový loupač jablek Westmark prozradily, co se zákazníkům líbí, jaké má výhody a nevýhody. Cena 6Kč je ve srovnání s vysokou kvalitou produktu nízká.

Zkušenosti, diskusi a hodnocení najdete i přímo pod produktem. Vyhrňte si rukávy a pusťte se do práce! Vášnivým kuchařům je každá kuchyně. Mezi hlavní cílové položky patří produkty zdravého životního stylu- kam řadí i nový kráječ a loupač jablek , dále aranžérské a dekorativní vybavení interiérů i exteriérů.


Nejnovější produkt- kráječ a loupač jablek ji zaujal v souvislosti se stále sílícím trendem zdravého stravovaní, které velice podporuje. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Unikátní loupače zbaví bez námahy slupky pomeranče, pomela a grepy, kiwi, česnek, cibule i kukuřičné klasy. Pak neznáte našeho pomocníka. Ezidri - mechanický loupač jablek.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky