čtvrtek 31. března 2016

Velký zavírací nůž

Zavírací nože od známých firem GERBER, Walther, nebo také Spyderco a Cold Steel! Mile Vás jistě překvapí nejen kvalita ostří, jakou má každý kapesní nůž z naší nabídky, ale také jeho cena! Nebo máte spíše zájem o lovecké. Každý muž má mít svůj nůž.


A dvojnásob to platí u myslivce, zálesáka nebo lovce!

Zavírací lovecké nože si jejich uživatelé cení hlavně pro svou nízkou hmotnost, dobrou manipulaci a skladnost. Pokud by Vám z jakéhokoliv důvodu nepasovaly zavírací lovecké nože, tak máme v nabídce i lovecké nože s pevnou čepelí. Větší štíhlý zavírák Větší zavírací nůž určený na nenáročné použití. Nůž má elegantní štíhlý design a dobře poslouží jako svačinový nůž při výletech a kempování. Technické údaje Čepel je vyrobena z nerezové oceli, stejně jako kování a patka rukojeti.


Střenky jsou vyrobeny z černého dřeva. Nůž je opatřen klasickou hřbetní pojistkou.

Zavírací kapesní nože jsou nepostradatelným parťákem na cesty do přírody. V naší nabídce zavíracích nožů naleznete i multifunkční nože s řadou funkcí. Klasické zavírací nože Nabízíme tisíce různých kapesních zavíracích nožů.


Jsou přehledně roztříděny do odpovídajících kategorií, abychom vám usnadnili výběr. Krásný a velký zavírák, o kterém by dobrý soused Spider-Man jen snil! Navíc v luxusní dřevěné krabičce jako bonus! Velký zavírací nůž SPIDER-MAN je nůž opravdu masivních rozměrů a velmi působivého provedení s černým pavoukem v síti!


Obrovský výběr různých druhů zavíracích nožů značek Benchmade, Spyderco, Fällknivcen, Böker, KA-BAR, Gerber a dalších. Nože lovecké, houbařské. Lovecký nůž patří k nepostradatelné výbavě pro pobyt v přírodě. V sekci loveckých nožů nabízíme řadu velkých pevných nožů se skrytou výbavou pro přežití. Středně velký zavírací nůž Crawford Model je díky flipperovému otevírání a kompaktním rozměrmů ideální volbou pro EDC.


Kapesní nůž o velikosti 1mm s boční posuvnou pojistkou. Počet funkcí 21: velký zavírací nůž vývrtka otvírák na konzervy s malým šroubovákem otvírák na láhve se šroubovákem a odstraňovačem izolace z drátů výstružník, průbojník nerezový kroužek na klíče pinzeta párátko. Linerlock obsahuje nástroje: velký zavírací nůž se zubatým ostřím vývrtka otvírák na konzervy s malým šroubovákem otvírák na láhve se šroubovákem odstraňovač izolace z.

Shrnutí – jaký zavírací nůž vybrat. Jako kapesní nůž pro každodenní použití je asi nejlepší zvolit nástroj s čepelí od do 1mm, v závislosti mimo jiné i na zákonech v zemích, kde jej chcete nosit. U nás zatím, díky bohu, žádná omezení nejsou. Ze stejných důvodů je třeba brát v potaz i konstrukci nože. Multifunkční nože mají více funkcí, typicky velký zavírací nůž , nůž se zubatým ostřím, vývrtku, nůžky a další.


Victorinox nože jsou ideální na turistiku i cestování. Výrobce Leatherman poskytuje multifunkční. II od firmy Acta Non Verba i přes svůj tenký profil dosahuje vysoké pevnosti. Nůž patří mezi základní nástroje, které používáme denně.


Neobejdeme se bez něj v kuchyni, na zahradě, v dílně, natož v extrémních podmínkách, kdy na volbě správného nože může záviset naše přežití. Pro výběr správného nože je důležité si ujasnit, k čemu ho budeme využívat a jak velký nůž budeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky