úterý 29. března 2016

Pasova pila na ytong

Stroje - Pasova pila bazár. Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Ytong nabízí zapůjčení pásové pily pro řezání tvárnic na vaší stavbě. Uspoří vám nejen čas, ale i energii. S dopravením pily na místo si nemusíte dělat starost, vše bude. Murárska lyžica na panely.


KÚPTE NA E-SHOPE TERAZ. Jak pilu zabezpečit na převoz? Dům a zahrada - Pasova pila bazar. Vybírejte z inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Elektrická pásová píla na presné a rýchle rezanie tvárnic, dosiek, U-profilov a vencoviek Ytong , najmä na väčších stavbách.


Má priamy pohon a automatické vypínanie, motor na striedavý prúd o napätí 2V. Hmotnosť 1kg, výšku 1cm. Elektrická řetězová pila je určena k řezání běžných zdících materiálů jako je Ytong , Siporex, Porfix, plných cihel, pálených cihel Porotherm, Heluz, atd.


Značkové stavební nářádí Ytong. Pásová pila na pórobeton umožňuje dělení velkých porobetonových bloků. Jednoduchá obsluha, polohovatelný stůl, čistota řezu, pevná konstrukce.


Popis produktu Řeže potřebné tvary rychle a velice přesně. Pila má přímý pohon a auto matické vypínání. Motor na střídavý proud 2V. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Půjčovna pásových pil na porobeton a stavebního nářadí.

Zapožičanie elektrickej pásovej píly na Ytong. Nabízíme dopravu až na místo stavby. Pila na tvárnice Kliknutím na odkaz Odeslat berete na vědomí, že společnost HORNBACH BAUMARKT CS spol.


Predám pásovú pílu na porobetón, ypor, ytong. Pás z tvrdokovu, 2V, 5kW. Výhodne vám zapožičiame pásovú pílu na rezanie tvárnic Ytong , ktorá vám prinesie významnú úsporu času a energie.


Zariadime dodanie píly na miesto stavby. Máte záujem o zapožičanie pásovej píly? Kontaktujte našich odborných poradcov! Poskytnú Vám poukážku na prenájom píly.


YTONG má nejlepší tepelně-izolační vlastnosti. V zimě akumuluje teplo, v létě je v domě příjemný chládek. YTONG je velice jednoduchý ve svém zpracování a opracování.


Tak umožňuje rychlou a úspornou stavbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky