úterý 22. března 2016

Snowboard bazos

Kategória Snowboarding - bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Prodam detsky snowboard komplet ( prkno, vazani, boty) - Snowboard Libtech 1T.

Ripper - Vazani nasouvaci Flow - boty vel. Flow s boa koleckem na utahovani Jezdeno dve zimy a to jen nekolikrat, velmi dobry stav. Sport - Snowboard topanky bazár. Vyberajte z 4inzerátov. Oblečenie - Snowboard bazár.


Zvolen, BB, Martin, Žilina, Trenčín. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii - strana 6. Bezplatná inzercia, online bazár - kúpte si nový byt alebo predajte staré auto, toto všetko hravo zvládne náš Bazoš - Vaše inzeráty. Ostatní - Snowboard bazar.


Vybírejte z inzerátů. Služby - Snowboard inzercia. Auto - Snowboard bazár. L), barva: Limeade(žluto-zelinkavá). Univerzální držák na kolo, snowboard atd.


Prostorově nenáročný, ideální do garáže. Ramena držáku lze sklopit. Bez fixačního materiálu. Mobily - Snowboard bazár.


Kombinacia camber-rocker, tvrdsie jadro topol-bambus-paulovnia. Sintrovana, rychla sklznica.

Super v prasane, na zjazdovke, carving aj v parku. Vhodne pre skusenejsich jazdcov. Prodám automatický stroj na opravu,natavování skluznic lyží a snowboardů Wintersteiger Polyjet 130. Perfektní stav, velmi málo používaný.


Ve stroji založeny nové cívky s černým kofix drátem. Jde o nejvyšší model v řadě strojů polyjet, který zvládá zavařit i široké lyže a snowboardy. Predám snowboard značky Nidecker - 156cm, kupoval som celý komplet nový - snowboard , viazanie, topánky.


Poslúžil mi perfektne, vhodný pre začiatočníkov ako aj pre pokročilých jazdcov. Známky od používania tam sú, no na funkčnosti to nijako neub. Online snowboard bazar s vybavením na snowboarding.


Snowboardy, vázání na snowboard , snowboardové boty, snowboard komplety a snb sety, oblečení a příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky