pátek 4. března 2016

Destilační přístroj prodám

Prodám domácí pálenici litrů. Komplet v mědi se sítem ( nemusí se mychat) Výklopný kotel. Na kotli nejsou dvérka a popelník,topilo se plynem.


Obsah 2l, 5-2ml esenciálního oleje za minut. Nabízím nové destilační zařízení od společnosti Royal Catering,které bylo vyrobeno pro destilaci léčivých i vonných esenciálních olejů a cenných kosmetických meziproduktů, jako jsou hydroláty a rostlinné destiláty.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty destilační přístroj - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Dodáváme pálenice a ovocné lihovary se surovinovým kotlem o objemu 15 3a 6l! Nabízíme destilační přístroj s rektifikační kolonou (KPD).


Vlastní certifikát státní zkušebny TÜV CZ, splňuje veškeré evropské normy a může být provozována ve všech členských státech EU. Přístroj máme skladem a připravený do hodin expedovat. Využijete ji k nejrůznějším druhům destilace, např.


Celá sada prošla tlakovými zkouškami a je připravena k použití.

Jen u nás dostanete záruku na originální produkt. Jak si levně a doma vyrobit destilační přístroj. Koupíte si nerezový hrnec v obchodě, L , průměr cca 24cm - cena kolem 60-Kč Silikonové těsnění, cena kolem 13-Kč, běžně se dá koupit v supermarketu na Papiňák. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.


MEGA AKCE - Doprava ZDARMA ! Kurýrní služba - dobírka - Zboží Vám doručí Kurýr GLS přímo domů! Destilační přístroj Destilátor, Palírna,. Fa František Indra, Brno.


Není ovšem možno pracovati s kombinovanými přístroji, jakých se užívá v průmyslových lihovarech, neboť naprosto nám nejde o přípravu velmi silného lihu , ani o dokonalé oddělení přiboudlin a jiných nečistot, nýbrž se destiluje se zcela jednoduchými. Může být použita i pro extrakci rostliných výtažků pro lečebné účely. Lze zahřívat indukřním vařičem nebo dalšími vařidly díky zesílenému dnu. Celonerezové provedení s měděnýma trubičkama Měděné chladící cívky mají velkou kontaktní plochu která. Pokud máte na mysli destilační přístroj na výrobu alkoholu, tak to stále platí, že to nesmíte vlastnit.


Přímý dovozce a prodejce destilačních přístrojů a zařízení ze zahraničí. Velkoobjemová destilační kolona 80l pro výrobu a úpravu ovocných či vinných destilátů, bylinných esenciálních olejů, květinových vod (hydrolátů) a destilaci vody. Modifikovaný destilační přístroj Germania má oproti podobným přístrojům mnoho výhod.

Ideálně svařené a hladce opracované spoje. Unikátní přístroj na protažení bederní páteře. Ideální pro destilace vody, esenciálních olejů a jiných tekutin.


Když se skloubí řemeslná zručnost a lidová tvořivost,vznikne ledacos. Tentokrát vzniklo zařízení,po kterém prahly celé generace alchymistů. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky